Informație EXPLOZIVĂ despre licitația pentru mâncarea pacienților de la Spitalul Județean Timișoara....

Informație EXPLOZIVĂ despre licitația pentru mâncarea pacienților de la Spitalul Județean Timișoara. Vezi ce dezvăluire a făcut managerul Marius Craina VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Dezvăluire surprinzătoare făcută în această seară de directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, invitat în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE. Două firme s-au înscris la licitația pentru a asigura hrana pacienților spitalului timișorean, iar autoritățile au început o anchetă penală, după ce una dintre acestea a reclamat că cealaltă a încercat să trucheze licitația de asigurare a hranei.

„Sunt doi candidați la licitația pentru hrană, dintre cei care au participat și ulterior. Acum două – trei săptămâni a fost un eveniment total neprevăzut, am primit o sesizare în care una dintre firme o acuză pe cealaltă că a încercat să trucheze. În cursul următoarelor săptămâni va fi anunțat câștigătorul, suntem în plină procedură de licitație, însă există o anchetă penală pe licitație de asigurare a hranei la Spitalul Județean Timișoara”, a declarat directorul spitalului, Marius Craina.

De asemenea, invitatul PRESSALERT LIVE a atras atenția asupra situației periculoase în care se află.


„Cred că este periculos, pentru că hrana trebuie asigurată pentru peste 1.000 de pacienți. Autoritățile trebuie să rezolve problema, sub nicio formă nu este de datoria noastră ce s-a întâmplat. Noi știm că vrem să obținem prețul cel mai bun, să nu avem probleme de ceea ce se prepară și se distribuie, de cantitate sau calitate”, a declarat Marius Craina.

Pentru a clarifica și mai mult situația delicată, directorul Spitalului Județean Timișoara a menționat că „noi nu am avut nicio discuție nici cu unii, nici cu ceilalți. S-au depus oferte scrise, urmează ca și comisia de licitație să se ocupe. Repet, instituțiile competente nu au decât să soluționeze această problemă. Nu ne este teamă că putem fi acuzați că vrem să scoatem pe cineva din joc. Am anunțat doar autoritățile competente, care trebuie să rezolve. Nu putem accepta sub nicio formă ca Spitalul Județean Timișoara să nu primească hrană pentru pacienți. Este obligația comisiei de licitație să se ocupe de legalitate. Mă interesează ca nicio masă să nu fie pusă în pericol de astfel de evenimente. Doar știm prin ce clipe am trecut anterior. Contractul expiră la sfârșitul lunii aprilie”.

Absurd este faptul că nicio firmă din Timișoara nu s-a înscris la licitația de asigurare a hranei pentru Spitalul Județean din oraș. „Sunt firme din Reșița și din Arad, ceea ce e absurd. Nu am fi putut să obligăm să participe doar firme din Timișoara, pentru că s-ar fi considerat o condiție restrictivă și că ar putea favoriza pe cineva” a menționat Marius Craina, la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.