Înșelată prin metoda „premiul”: cum a rămas o femeie din vestul țării...

Înșelată prin metoda „premiul”: cum a rămas o femeie din vestul țării fără aproape 5.000 lei

0
DISTRIBUIȚI

O femeie din vestul țării a fost înșelată prin metoda “premiul”. Hunedoreanca în vârstă de 42 de ani a fost sunată pe telefonul fix de o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi reprezentantul unei companii de telefonie.

Astfel, femeia din Petrila a fost informată, în această săptămână, că a câștigat un premiu în valoare de 3.000 de euro și o tabletă de 900 lei.


Însă, pentru a intra în posesia premiului, femeii i s-a solicitat să vireze într-un cont bancar suma de 1.900 lei.
Hunedoreanca nu a stat mult pe gânduri și a depus banii. Ulterior, femeii i s-a comunicat că a fost o greșeală și că, de fapt, ar fi câștigat 10.000 de euro, dar pentru a primi suma, trebuie să mai achite 2.800 lei.

“Partea vătămată a transferat suma solicitată, iar după ce a comunicat codul de transfer, i s-a spus să aştepte acasă primirea „premiului”. După un timp, femeia a apelat numărul de telefon de la care fusese contactată, însă postul telefonic era inactiv, moment în care şi-a dat seama că a fost înşelată. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi a recuperării prejudiciului”, transmite IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.