„Leii” bihoreni, mai tari decât cei din Banat. CSM Oradea s-a impus...

„Leii” bihoreni, mai tari decât cei din Banat. CSM Oradea s-a impus în duelul cu BC SCM Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Deplasare grea în această seară pentru BC SCM Timișoara, la CSM Oradea, unde a capitulat după un start mai puțin fericit. Bănățenii au pierdut la 10 puncte diferență, exact ecartul care s-a înregistrat după primul sfert, atunci când gazdele au ținut neapărat să-și mențină statutul de favoriți. Scorul final a fost 82-72, însă în sfertul trei oaspeții s-au apropiat și la trei puncte diferență.

Bănățenii au început cu Otosevic, Popa-Calotă, Andrieș, Komatina și Drăgușin.


BC Timișoara nu a avut parte de un început bun de joc în deplasarea de pe Crișul Repede, acolo unde era condusă cu zece puncte după primul act, scor 26-16, Mandache, de la Oradea, fiind marcator a nu mai puțin de opt puncte, alături de o recuperare și două pase decisive. De pareta cealaltă, în startul jocului, Popa Calotă a încercat să se ridice la înălțimi, ieșind în evidență. A urmat o ușoară revenire la -6 pentru bănățeni, ca mai apoi gazdele să facă 30-20. Oricum, la pauza mare aveau să fie 12 puncte în favoarea gazdelor.

Sfertul trei a adus un scurt come back al echipei lui Tudor Costescu, care s-au apropiat la 55-52, după o aruncare de afară a lui Tohatan. A fost doar un foc de paie, întrucât Oradea s-a distanțat din nou la 64-52. Finalul a fost în aceeași notă cu startul jocului, astfel că CSM CSU Oradea s-a impus cu 82-72.

Pentru BC CSM Timișoara patru jucători au ajuns la borna 11: Tohatan, Otasevic, Popa Calotă și Drăgușin, în vreme ce Andrieș a marcat 10 puncte, iar Diaz a terminat jocul cu 9 puncte, la fel ca și Komatina, fiind singurii care au evoluat pentru echipa de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.