Locuinţa unui preot din vestul ţării, PRĂDATĂ de hoţi. Vezi ce diversiune...

Locuinţa unui preot din vestul ţării, PRĂDATĂ de hoţi. Vezi ce diversiune au folosit răufăcătorii

0
DISTRIBUIȚI

Casa unui preot din localitatea arădeană Zimand-Cuz a fost jefuită de doi hoţi, care au săvârşit infracţiunea folosindu-se de o mică diversiune. În momentul când au intrat în gospodărie, acasă se afla doar tatăl Părintelul Gabriel, pe care lau înşelat, fugind cu suma de 2.000 de lei, bani destinaţi lemnelor şi alimentelor, potrivit celor de la aradon.ro.

Infractorii şi-au calculat bine intervenţia, din moment ce ştiau că acasă se află doar vârstnicul, căruia i s-a spus că trebuie să primească 200 de lei pentru o slujbă făcută de fiul său pe datorie.


Momentul în care s-a întreptat către dulapul în care ţinea banii ca să schimbe bancnota de 500 de lei, a fost urmărit de tâlhari şi, pentru a avea timp să acţioneze, hoţii i-au cerut un butuc, pe motiv că ar fi făcut pană. „Eu, de bună credinţă, mă duc şi chiar îmi arată unde e butucul, merg, îi dau butucul şi, când vin, au zis că vor şi o sticlă de apă. Merg, umplu o sticlă de apă, când mă întorc, constat că a dispărut maşina. Atunci mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Când am verificat, banii erau dispăruţi”, a spus victima pentru sursa citată.

Când şi-a dat seama că a fost prădat, vârstnicul l-a sunat imediat pe fiul său, Părintele Gabriel. Familia jefuită a depus plângere la Poliţie, deşi şansele ca infractorii să fie prinşi sunt mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.