Made in TM, colaborare de zile mari cu brazilianul DJ Patife şi...

Made in TM, colaborare de zile mari cu brazilianul DJ Patife şi britanicul DJ SUV. Vezi când va avea loc nouă petrecere anonimTM VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Brazilianul DJ Patife este invitatul special al petrecerii anonimTM, alături de britanicul DJ SUV

Scena muzicală electronică din Timişoara are parte de o nouă recunoaştere la nivel internaţional, câţiva artişti locali urmând să înregistreze un single alături de două figuri binecunoscute ale scenei de drum and bass din lume, DJ Patife şi DJ SUV. Cei doi artişti vor fi invitaţii speciali ai unei petreceri marca anonimTM care va avea loc la cafeneaua D’arc, sâmbătă 1 aprilie, de la ora 22.

„Au fost şi sunt multe evenimente în Timiţoara, dar foarte puţine cu DJ veritabili, adevăraţii DJ, scrişi cu litere mari, care au făcut istorie, şi nu producători care doar îşi promovează muzica proprie. Timişoara este de multă vreme pe lista scurtă în Europa, cel puţin în privinţa scenei noastre, e suficient să te uiţi pe programul oricărui artist important drum’n’bass şi ai să vezi că pe lânga marile capitale figurăm şi noi pe aceeaşi listă. Mă gândesc ca exemplu doar la weekend-ul trecut la Freenetik“, spune Dudu din partea celor de la anonimTM.

Pe numele său adevărat Wagner Ribeiro de Souza, DJ Patife şi-a început cariera la sfârşitul anilor 80 în Sao Paulo prin petreceri influenţate de Sound System, Hip Hop Acid House, Hardcore şi Jungle. În anul 2001 a devenit rezident la party-urile Movement din Londra, unde a avut ocazia să mixeze alături de nume ca Gilles Peterson, Bryan Gee, JJ Frost, Goldie, SUV, Fabio, Roni Size şi Ray Keith.


De-a lungul anilor, artistul a fost invitat să mixeze în peste 50 de ţări, inclusiv în cadrul unor festivaluri ca Homelands, Glastonboury, The Montreux Jazz Festival, Exit (Novi Sad), Shizuoka Festival (Japonia), WMC (Miami), Rock In Rio (Brazilia) sau Summer Festival (Salvador), iar piesele sale au avut parte de succes în întreaga lume.

DJ SUV este o figură cunoscută în aria drum and bass şi în particular a sound-ului Bristol. Ca şi membru al trupei Fresh Four a devenit cunoscut în 1989 datorită hitului ‘Wishing On A Star’, iar numeroasele sale producţii au ajuns în locurile fruntaşe ale clasamentelor dedicate drum and bass-ului din întreaga lume.

„Dj Patife este unul dintre DJ-ii pe care întotdeauna am visat să îi aducem în Timişoara, pentru că am ştiut tot timpul că se potriveşte 100% la vibe-ul party-urilor AnonimTM. Venirea lui acum nu este accidentală, vine împreună cu DJ SUV, membru de onoare al AnonimTM, iniţiatorul concursului Se Caută O Voce prin care TIna a devenit vocea AnonimTM, şi cel mai important mc din scenă la momentul acesta.Evident o să avem un party memorabil, aşa cum nu vezi în fiecare weekend, şi nici măcar în fiecare an“, a mai adăugat reprezentantul celor de la anonimTM.

Petrecerea numită „Follow the Sun“ va avea parte şi de o finalitate deosebită pentru scena muzicală locală, având în vedere că invitaţii speciali ai celor de la anonimTM vor înregistra un single sub umbrela „Made in TM“.

„Cu SUV întotdeauna am încercat să ducem lucrurile mult mai departe: de data asta cei doi vor rămâne în Timişoara pentru încă o săptămâna, în care vor merge în studio alături de Tina, şi de producători locali, pentru a scoate un single MADE in TM, cu sound Sao-Paulo- Bristol- TM. Produsul va fi unul absolut ieşit din comun, şi va concura cu orice la nivel internaţional, şi datorită componenţei, dar şi a modului în care va fi conceput. Lucrul la material a început deja în săptămânile trecute online“, ne-a dezvăluit Dudu.

Biletele de intrare pentru petrecerea la care vor fi prezenţi DJ Patife, DJ SUV şi MC Tina costă 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.