Marius Craina: „Este foarte important omul care va candida din partea PSD...

Marius Craina: „Este foarte important omul care va candida din partea PSD la primărie”. Ce spune despre sprijinul primit de Spitalul Judeţean Timişoara de la autorităţile locale VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Invitat în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a făcut o dezvăluire explozivă, dar a vorbit şi despre viitorul partidului din care provine în ceea ce priveşte omul care va candida din partea PSD pentru primăria oraşului.

„În partid există enorm de mulţi oameni de valoare, ceea ce din punctul meu de vedere a fost complet greşit calculat la alegerile de anul trecut a fost timpul acordat omului să se pregătească pentru alegeri, în sensul în care partidul a anunţat foarte târziu persoana care va candida pentru Primăria Timişoara. Pentru asemenea funcţie ai nevoie de o pregătire de câteva luni de zile, să te specializezi în diverse domenii, cu oameni consacraţi în acele domenii, astfel încât să faci facă provocării la candidatură, nu şi la câştigare. Ca să câştigi trebuie să te lansezi cel puţin cu 2-3 ani înainte”, a declarat directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina. Invitatul de ieri seară din emisiunea PRESSALERT LIVE este optimist.


„Sunt convins că în scurt timp se va lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe cel care va candida la funcţia de primar şi se va cristaliza o echipă. Omul care ne va reprezenta este foarte important”, a continuat Marius Craina.

Invitatul PRESSALERT LIVE a spus că nu se mândreşte deloc, ba din contră, nu i se pare normal de cum s-a dezvoltat oraşul în anii de după Revoluţie. „Timişoara, faţă de alte municipii din România, a pierdut destul. Dacă facem o comparaţie între cum arăta Timişoara în anii 80-90, şi ce reprezintă astăzi în peisajul românesc, daţi-mi voie să vă spun că nu mă mândresc deloc cu evoluţia pe care am avut-o de la cei 27 de ani de la Revoluţie. Sunt timişorean şi nu sunt dispus să-mi irosesc viaţa, pentru că anii aceştia nu mai îi primim înapoi. Nu este normal să trăim pe aceleaşi străzi şi pe aceleaşi coridoare ca şi în urmă cu aproape 3 decenii, nu este normal să nu avem o autostradă cu Bucureşti, litoral si principalele staţiuni montane din ţară. Guvernul actual are nevoie de timp pentru a face performanţă”, a precizat directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.

De asemenea, nu a putut să nu recunoască sprijinul pe care l-a primit şi de această dată instituţia pe care o conduce. „Începând din vara lui 2014, pot să afirm că a fost o infuzie de bani către spitalul judeţean, au fost investiţii majore realizate în ultimii ani de zile. Vreau să spun că trecem printr-o perioadă propice pentru spital din mai multe puncte de vedere: fostul preşedinte, Titu Bojin, a înţeles importanţa a ceea ce trebuie făcut în sistemul sanitar, a urmat perioada domnului Sorin Grindeanu, care cunoştea problemele spitalului, a venit domnul Dobra, care la fel, este în cunoştinţă de cauză”, a recunoscut directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.