Netsky vine la festivalul Check Out. Vezi când va avea loc evenimentul

Netsky vine la festivalul Check Out. Vezi când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Festivalul Check Out îl aduce pe Netsky la Timişoara

Cel mai nou festival din Timişoara. Check-Out, vine cu vești bune pentru amatorii de drum and bass. Evenimentul va avea loc în perioada 29 – 30 aprilie, la Arena Aqua Sport. Prima ediție a festivalului își propune să aducă în fața publicului atât artiști de talie internațională, cât și nume locale. De asemenea, Check-Out Festival va marca și finalul programului Timișoara – Capitala Tineretului din România.

Petru moment organizatorii au anunțat câteva nume din line-up, respectiv Netsky (DJ Set, alături de Script MC), Friction & MC Linguistics și Fantome.

Netsky, pe numele real Boris Daenan, este un DJ şi producător belgian de muzică drum and bass, recunoscut în toată lumea.


Încă de la lansare, din anul 2009, Netsky a adus în industria muzicală de profil un sunet distinctiv şi a reuşit să îşi pună amprenta atât pe piesele proprii, cât şi pe cele remixate. De-a lungul anilor a primit numeroase premii şi distincţii, iar atmosfera din timpul concertelor îl plasează în topul celor mai apreciaţi DJ-i de drum and bass din lume.

Friction, pe numele real Ed Keeley, este unul dintre cele mai apreciate personaje din lumea drum and bass-ului, dar şi gazdă a celei mai faimoase emisiuni de dnb de la BBC Radio 1. Cariera sa a fost marcată de premii importante în industrie, de la cel mai bun Newcomer la Drum & Bass Arena Awards în 2002, până la premiul Drum & Bass Arena Awards pentru cea mai bună emisiune în 2013 şi în 2014.

„Check-Out Festival este primul festival din Timișoara făcut de tineri pentru tineri, și va fi un eveniment ce aduce laolaltă muzica și creativitatea. Pe lângă concertele susținute de zeci de artiști internaţionali şi trupe româneşti, festivalul va promova ingeniozitatea, culoarea, arta. Instalații urbane, ateliere de creație, ateliere recreative, sau ateliere artizanale – toate vor aduce pe tapet libertatea artistică a tinerilor din regiune. Orice tânăr sau asociaţie de tineret care dezvoltă proiecte ce pot fi integrate în Check-Out Festival ni se poate adresa”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.