O femeie care a născut la Maternitatea „Bega” a murit în urma...

O femeie care a născut la Maternitatea „Bega” a murit în urma unei sângerări masive. Ce spune managerul Spitalului Județean Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

O femeie care a adus pe lume, ieri, cel de-al șasea copil la Maternitatea „Bega” a murit, în această dimineață, la Spitalul Județean Timișoara.


Marius Craina, managerul unității medicale, ne-a declarat că femeia de 35 de ani era la a zecea sarcină. Aceasta s-a internat ieri dimineață, iar în jurul orei 16.30 a născut pe cale naturală, fiind apoi transferată în salon. „Ulterior, a apărut o complicație hemoragică, o sângerare, și a fost supusă unei intervenții chirurgicale de oprire a sângerării, respectiv o histerectomie totală de necesitate. Imediat, postoperator a fost transferată de la blocul operator de la Maternitatea Bega pe secția ATI a Spitalului Județean Timișoara, unde a murit în jurul orei 04.00”, ne-a explicat Marius Craina.

Conducerea Spitalului Județean așteaptă rezultatele autopsiei pentru a afla cu exactitate care a fost cauza morții. „O să așteptăm și noi rezultatul de la autopsie, să vedem exact care a fost cauza decesului. Să vedem ce date aduce autopsia și vom face și noi o analiză a ceea ce s-a întâmplat încă din momentul internării”, a precizat Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.