O tânără care a jefuit patru familii a scăpat fără probleme după...

O tânără care a jefuit patru familii a scăpat fără probleme după ce s-a împăcat cu victimele. Vezi ce sumă imensă a furat

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din vestul țării au reţinut o tânără de de 19 ani, din judeţul Galaţi, acuzată că a comis mai multe infracţiuni de furt din locuinţe, în perioada decembrie 2016 – martie 2017.

Conform adevarul.ro, anchetatoriii au stabilit că tânăra intra în locuinţele persoanelor în vârstă din municipiul Deva, cu acordul proprietarilor, sub pretextul oferirii unor produse promoţionale din partea unor supermarketuri, după care profita de neatenţia părţilor vătămate, cărora la sustrăgea sumele de bani pe care le deţineau în locuinţe.


Prejudiciul total produs de aceasta se ridică la 36.000 lei, cea mai mare sumă de bani sustrasă fiind de peste 24.000 lei.

Ultima infracţiune de furt comisă de tânără în Deva a fost reclamată în data de 3 martie 2017, de un bărbat de 81 de ani. „Acesta le-a declarat poliţiştilor că a permis accesul în locuinţă unei femei care susţinea că este reprezentanta unui supermarket din Deva şi oferă pensionarilor produse gratuite. Persoana respectivă, profitând de neatenţia persoanei vătămate şi a soţiei acestuia, a sustras dintr-un sertar al mobilei din dormitor un plic cu 24.500 de lei, după care a părăsit locuinţa”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânăra a fost reţinută de poliţişti, dar nu va fi pedepsită în niciun fel. „Ea şi-a recunoscut faptele şi a restituit celor patru persoane vătămate sumele de bani sustrase, în cauză intervenind împăcarea părţilor. Ca urmare, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva s-a dispus încetarea de drept a măsurii reţinerii, iar suspecta a fost pusă în libertate”, a informat IPJ Hunedoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.