O veste bună și una proastă în această săptămână pentru ASU Politehnica....

O veste bună și una proastă în această săptămână pentru ASU Politehnica. Cum s-a schimbat ”norocul” tehnicianului Sorin Brîndescu

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu, antrenorul principal al lui ASU Politehnica

Aflat inițial primul sub linie pe lista antrenorilor care doreau să participe la cursurile pentru obținerea licenței PRO, antrenorul lui ASU Politehnica a primit azi o veste bună. Sorin Brîndescu e beneficiarul unor retrageri dintre antrenorii admiși, astfel că se poate alătura cursanților din această primăvară.

Din motive personale, Mihai Barbu și Philippe Burle, inițial admiși pentru aceste cursuri, au renunțat oficial să participe, a anunțat astăzi FRF. În aceste condiții, cu acceptul Comisiei UEFA, următorii doi candidați care erau pe listă sub linia de admiși inițial, Cristinel Alin Pînzaru și Sorin Ovidu Brîndescu, au fost acceptați la cursuri.


Pentru timișoreni e o veste grozavă în condițiile în care în acest moment e în vigoare regula conform căreia din sezonul următor toți tehnicienii din B trebuie să fie deținători ai licenței UEFA PRO. Totuși, după ce inițial ”principalul” ”Băieților în ghete” nu a fost admis, conducerea alb-violeților s-a alăturat celor care cer ca măsura să nu se aplice din ediția 2017-18. Iar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla într-una dintre viitoarele şedinţe ale Comitetului Executiv. Cosmin Petruescu (CSM Lugoj) și Octavian Benga (”secund” ACS Poli) sunt ceilalți antrenori din Timiș care erau deja admiși. În timp ce dosarul de candidatură al lui Silviu Bălace a fost respins. Taxa de admitere e de 4.000 de euro!

Luni, 27 martie, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, va avea loc deschiderea unui nou curs pentru licența UEFA PRO. Tutorele delegat de UEFA să supervizeze cursul care va începe la ora 10.30 este elvețianul Dany Ryser. ASU Poli va juca în aceeași zi pe terenul lui FC Brașov, de la ora 19.00, partida urmând să fie televizată de Digisport.

Gakos, accidentat la antrenament

Singura veste negativă de la pregătirea lui ASU Poli a fost lovitura suferită suferită de potarul Markos Gakos la antrenamentul de luni. Acesta nu s-a mai putut pregăti, a avut nevoie de două copci în zona obrazului și va rata probabil deplasarea la Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.