Pedagogia Montessori, explicată la Timișoara în cadrul a două workshop-uri. Află cum...

Pedagogia Montessori, explicată la Timișoara în cadrul a două workshop-uri. Află cum poți participa FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Montessori
Montessori Haus Timisoara

Educaţia Montessori urmăreşte un scop ambiţios: să ajute la dezvoltarea copilului într-o fiinţă umană adultă completă, confortabilă cu sine, cu societatea și cu umanitatea în
ansamblul ei.

Dacă ești părinte și ești interesat de această alternativă educațională, acum poți să afli cum arată o zi din viața unui copil la grădiniţă sau școala Montessori Haus Timişoara.  În data de 1 aprilie în cadrul Montessori Haus Timișoara vor avea loc două workshop-uri, unul pentru şcoala iar celălalt pentru grădiniţă.

”Organizăm aceste evenimente pentru ca părinţii care au copii în cadrul Instituţiei noastre şi cei din afară, care sunt interesaţi de pedagogia Montessori, să poată afla mai multe informaţii despre cum arată o zi din viaţa unui copil la grădiniţă sau școala Montessori Haus Timişoara, şi despre materialele folosite pentru diferitele arii curiculare, ca de exemplu istorie, geografie, matematica şi nu numai.


În cadrul acestor workshop-uri, părinţii, pe lângă îndeplinirea sarcinilor zilnice ale copiilor, vor avea ocazia să discute despre diferite teme şi să lucreze pe materialele Montessori ce vor fi prezentate”, a menționat Daniel Scornea, director marketing Montessori Haus Timișoara.

Înscrierile se fac la secretariatul Instituţiei în limita locurile disponibile. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0256 494 076 sau online pe www.montessorihaus.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.