Peste 350 de cicliști din țară și din străinătate, la un concurs...

Peste 350 de cicliști din țară și din străinătate, la un concurs de pedalat în Lunca Timișului. Ce se întâmplă cu banii strânși

0
DISTRIBUIȚI

lunca timisului

Peste 350 de cicliști din România și din străinătate se vor întrece, în acest sfârșit de săptămână, la zece kilometri de Timișoara. Asociația EcoStuff România organizează cea de-a doua ediție a concursului de ciclism “Lunca Timișului CX Cup„, lângă Urseni, sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 11.00.

Potrivit organizatorilor, concursul va cuprinde două curse: una de mountain bike și una de ciclocross.


Traseul de mountain bike este alcătuit din două ture în lungime de aproximativ 11 kilometri fiecare, cu zone tehnice și spectaculoase. Iar cursa de ciclocross va avea șase ture mai scurte, de aproximativ trei kilometri fiecare și include elemente specifice unui circuit de ciclocross: nisip, bariere de lemn, zone de alergare cu bicicleta, coborâri, zone tehnice și zone de viteză. Câștigătorii primesc premii, medalii și trofee.

“Concursul este fără taxă de participare, dar se încurajează donațiile pentru proiectul Keep Danube Clean, organizat de Ecostuff Romania. Keep Danube Clean este o caravană educațională care se va desfășura în perioada 29 Iunie – 29 Iulie și presupune parcurgerea pe biciclete a 3.000 de kilometri de-a lungul Dunării de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră cu scopul de a atrage atenția asupra poluării masive cu deșeuri a Dunării”, comunică Asociația EcoStuff România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.