Poliţiştii din Timiş, INTERVENŢIE „externă”, la persoane bănuite de contrabandă cu arme....

Poliţiştii din Timiş, INTERVENŢIE „externă”, la persoane bănuite de contrabandă cu arme. De unde a pornit ancheta

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din judeţul Timiş, specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, au fost nevoiţi să intervină tocmai în celălalt capăt al României. Astăzi, în data de 8 martie, o anchetă a oamenilor legii timişeni a dus la o percheziţie pe raza Iaşiului, la locuinţa unor persoane bănuite de contrabandă calificată.

Totul a pornit de la o sesizare făcută de lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, despre faptul că s-au descoperit patru colete, expediate din SUA, muniţie şi componente pentru arme letale.


În baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii au intervenit astăzi la locuinţa unor persoane de 40, respectiv 50 de ani. În urma percheziţiei s-au descoperit componentele de arme şi muniţia, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Iaşi. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.