RATT scoate pe traseu şase minibuze, de luni. Vezi prin ce zone...

RATT scoate pe traseu şase minibuze, de luni. Vezi prin ce zone aglomerate din Timișoara vor circula

0
DISTRIBUIȚI

Este oficial: şase din cele 20 de minibuze cumpărate de Primăria Timişoara vor ieşi pe teren de luni. Patru dintre acestea vor deservi rute stabilite, iar celelalte două vor fi puse în circulaţie pe trasee extrem de aglomerate.

Primarul Nicolae Robu a explicat că „RATT a conceput patru noi trasee pe care le considerăm importante şi demne de a fi acoperite în perioada următoare. Deocamdată există aviz de la comisia de circulaţie pentru un traseu. Vom face anumite schimbări care vor asigura şi un transport mai ritmic şi mai eficient pentru cetăţeni.


Pe unele trasee unde nu avem un număr mare de călători o să includem autobuzele, iar cu minibuzele şi autobuzele care se eliberează o să le mutăm pe trasee cu solicitări mai mari”.

Noul traseu pe care vor circula minibuzele începând de luni deserveşte zona Ciarda Roşie.

Plecarea se va face din sensul giratoriu de la Matei Millo – strada Matei Millo – strada Nicolae D. Cocea – strada Martin Constantin Radu – strada Iuliu Podlipny – Calea Urseni – strada Gavril Muzicescu – Calea Martirilor – Mareşal Constantin Prezan buclă 15 şi retur. Celelalte trei trasee vor deservi zonele Ronaţ, Mehala şi Cora. Liniile de pe care vor fi scoase autobuzele mari sunt: Expres 6, 28, 28, 32 şi 21.

Primarul a mai explicat că îşi menţine solicitarea prin care a cerut demisia conducerii RATT, însă a subliniat că nu îl poate concedia pe managerul Ioan Goia. „Aşteptăm o îmbunătăţire a managementului RATT, o disciplină la nivel înalt a şoferilor şi a vatmanilor pentru că din păcate primesc foarte multe sesizări de la cetăţeni, ba în privinţa modului în care circulă mijloacele de transport în comun, ba în privinţa atitudinii şoferilor”, a adăugat Robu.

Sursa foto: ratt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.