RECORD de spargeri pentru un bărbat, într-o singură noapte. În ce ipostază...

RECORD de spargeri pentru un bărbat, într-o singură noapte. În ce ipostază a fost prins de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI

Ghinionul l-a pândit pe un hoţ chiar atunci când s-a gândit să fure din mai multe locuri, în aceeaşi zi. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost surprins astăzi de un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm în momentul în care ieşea din incinta unui magazin din Reşiţa, de unde a sustras două sticle de băuturi alcoolice.

Şi nu a fost doar atât. În urma percheziţiei, asupra sa s-a găsit şi un CD-player, furat dintr-un autoturism, după ce a spart geamurile a două maşini care erau parcate pe strada Libertăţii din municipiul cărăşean.


Noaptea, ca hoţii, aşa a acţionat individul, între orele 2.00 – 3.00, şi, după comiterea primei infracţiuni, a spart uşa de aprovizionare a unui magazin aflat în aceeaşi zonă.

Infractorul a fost surprins de oamenii legii chiar în momentul în care ieşea dintr-un alt magazin, de pe strada Libertăţii B5, printrun geam spart al uşii de acces în magazia de aprovizionare.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt şi distrugere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a individului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.