Primarul Robu despre conducerea RATT care refuză să demisioneze: „Nişte paraziţi acolo”....

Primarul Robu despre conducerea RATT care refuză să demisioneze: „Nişte paraziţi acolo”. De ce nu îi poate destitui

0
DISTRIBUIȚI

Ignorat de conducerea Regiei Autonome de Transport Timişoara, căreia i-a cerut demisia săptămâna trecută, primarul Nicolae Robu anunţă că nu renunţă la solicitarea sa. Iar pentru că a fost ignorat, edilul a folosit un limbaj extrem de dur la adresa membrilor Consiliului de Administraţie al Regiei.

„Cu RATT aștept ceea ce am declarat săptămâna trecută. Nu am ce să mai discut, sunt foarte nemulțumit. Dacă nu își dau demisia oricum mult nu mai e din mandat, sper să ajungem să avem și un consiliu de administrație mai preocupat de buna funcționare a sistemului de transport al Timișoarei și o conducere executivă mai preocupată și mai competentă. Eu m-am săturat de explicații și de vorbe pline de bunăvoință.


Constat niște realități și sunt nemulțumit. (…) Degeaba îmi prezintă domnul Goia nu știu ce studii sociologice făcute de ei din care rezultă că cetățenii Timișoarei sunt mulțumiți de sistemul de transport în comun. Mie mi s-au mai dat exemple cum face o doamnă primăriță. Eu nu sunt pe moșia mea aici ca să procedez în stilul altora. Eu sunt liberal, om cu convingeri democratice, om care crede în statul de drept și în regulile sale, eu nu vin să le fac oamenilor șicane, să le spun vezi că dacă nu pleci, vei avea de-a face cu mușchii mei”, a declarat astăzi primarul Nicolae Robu.

Conducerea RATT este asigurată de directorul general Ioan Goia şi de un Consiliu de Administraţie format din Dumitru Popovici – președinte, Avram Stănușoiu – membru, Daniel Ciancă – membru, Culiță Chiș – director Direcția Tehnică din Primăria Timișoara – membru, Teodor Crișan – membru, Nicu Bitu – membru. Întrebat de PRESSALERT.ro în legătură cu reacţia lui Ioan Goia la solicitarea publică făcută săptămâna trecută, reacţia primarului a fost una extrem de dură:

„Nu m-a sunat, dar am fost informat că a avut o ședință cu Consiliul de Administrare în care cu mâinie proletară şi membrii Consiliului de Administraţie, nişte paraziţi acolo, şi domnul Goia unde au infierat luarea mea de atitudine faţă de cum merg lucrurile în RATT. Le trece vremea acuși, eu nu acționez abuziv, nu am nevoie de conflicte, dar voi avea grijă ca la concursul organizat să intre doar oameni pe care îi interesează bunul mers al orașului”, a spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.