Scene de GROAZĂ în apropiere de Timişoara: un bărbat și-a atacat fosta...

Scene de GROAZĂ în apropiere de Timişoara: un bărbat și-a atacat fosta soție cu un cuțit, apoi a încercat să se sinucidă

0
DISTRIBUIȚI

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază au avut loc la doar câţiva kilometri de Timişoara: un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a încercat să îşi omoare fost nevastă, iar apoi a vrut să îşi ia zilele.


Nu a reuşit însă să îşi pună planul în aplicare până la capăt.

Întreaga scenă a avut loc la începutul aceste săptămâni. Bărbatul, băut bine, a încercat să se răzbune pe femeia de care a divorţat în urmă cu câteva luni. A pândit-o până a ieşit din casă iar apoi a sărit la ea cu un cuţit. A înjunghiat-o, însă, spre norocul femeii, datorită hainelor groase, lama cuţitului nu a pătruns adânc. Când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat gâtul.

Vecinii care au observat scenele au sunat imediat la 112. Atât atacatorul, în vârstă de 48 de ani cât şi fosta soţie, în vârstă de 45 de ani, au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital. Femeia se află şi la această oră internată, în timp ce atacatorul a fost externat, iar acum se află în Arestul IPJ Timiş. El a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Cei doi au împreună doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.