Seară de rock cu influenţe Compact şi Deep Purple, la Timişoara, alături...

Seară de rock cu influenţe Compact şi Deep Purple, la Timişoara, alături de canadienii de la Organic Noise Experiment VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trio-ul canadian Organic Noise Experiemnt s-a fotografiat cu fanii după concertul lor din Timişoara

La sfârşitul săptămânii trecute, rockerii timişoreni au avut parte de un eveniment cât se poate de interesant care i-a adus la Manufactura, pe canadienii care alcătuiesc formaţia Organic Noise Experiment.

Show-ul acestora, structurat în două părţi distincte a fost savurat pe deplin de către cei prezenţi.


Puternic influenţaţi de old school rock (Compact, Deep Purple, Black Sabbath etc), muzicienii au oferit o seară cât se poate de agreabilă şi s-au fotografiat alături de fani, după concert.

Trupa Organic Noise Experiment este formată din Marius Luca (voce, bass ex – Compact, Metropol şi Metrock), Louis Doré (percuţie, voce) şi Angelo Zarra (chitară) şi a luat naştere în vara anului 2013.

„Am decis să preluăm «moştenirea» muzicală a grupurilor Compact, Metropol şi Metrock, cu care am făcut înregistrări şi turnee înainte de relocalizarea mea în Canada. Rezultatul a fost «Niciodată la vreme», un album în limba română şi «Simple Songs» un album în limba engleză. Un al treilea album, «Nemuritor», tot în limba română, urmat de al patrulea album, de data aceasta în limba maghiarā, «Gyertek velünk!», care au fost lansate si promovate cu un turneu în toamna anului 2016. Ultimul album din aceastā trilogie, intitulat «Averea palmelor» tot în limba română, împreuna cu un DVD, «O.N.E. Official Bootleg» vor fi lansate şi promovate in cadrul unui turneu ce se va desfāsura in primavara anului 2017“, a spus Marius Luca, liderul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.