Seminar despre cum pot firmele din Timiș să obțină autorizația de securitate...

Seminar despre cum pot firmele din Timiș să obțină autorizația de securitate la incendii. Vezi când are loc

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Firmele din județul Timiș care doresc să afle mai multe informații despre obligativitatea obținerii autorizației de securitate la incendii sunt invitate să participe la un nou seminar organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Dezbaterea intitulată “noutăți legislative în domeniul securității la incendii și protecției civile” are loc în data de 28 martie, de la ora 11.00, fiind organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.


Potrivit unor hotărâri a Consiliului Local Timişoara şi a altor consilii locale din judeţul Timiş, toate firmele trebuie să obţină punctul de vedere al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” referitor la obligativitatea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendii.

În cadrul seminarului, antreprenorii vor putea discuta cu reprezentanţi ai ISU „BANAT”, ai Consiliului Judeţean Timiş şi ai Primăriei Timişoara despre aceste reglementări, precum şi mecanismele şi procedurile legale de obținerea punctelor de vedere mai sus menționate.

La eveniment vor participat Lucian Mihoc, inspectorul șef ISU Banat, Loredana Pălălău, arhitect șef Consiliul Județean Timiș, și Cosmin Petrovici, șef birou autorizare activități comerciale din cadrul Primăriei Timișoara.

“Încercăm prin acest seminar să prezentăm ultimele modificări ale legislației nou apărute în domeniul autorizării din punctul de vedere al securității la incendiu, precum și documentele care sunt necesare pentru obținerea acordului de comercializare”, a precizat Lucian Mihoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.