Sorin Drăgoi, președinte ACS Poli: „Nu știm de unde vom face rost...

Sorin Drăgoi, președinte ACS Poli: „Nu știm de unde vom face rost de bani să plătim datoria către Pedro Henrique”. Ce dezvăluire în PREMIERĂ a făcut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Drăgoi (în mijloc), președintele lui ACS Poli

La ceas de doliu pentru fotbalul timișorean, după trecerea în neființă a lui Adrian Stoicov, fost membru al generației ’80-’90 a alb-violeților de pe Bega, antrenor la diverse grupe de vârstă în cadrul Centrului de Copii și Juniori a lui ACS Poli, invitatul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară a fost Sorin Drăgoi, președintele clubui bănățean din Liga I. Întrebat despre ultimele întâlniri cu regretatul Adrian Stoicov, președintele ACS Poli a spus că se știa de faptul că starea de sănătate este precară.

„Este o veste tristă pentru noi, ca și club de fotbal. Era unul dintre oamenii de bază din conducerea clubului Poli Timișoara, șeful centrului de copii și juniori. În urmă cu două săptămâni m-am întâlnit cu el, se simțea rău, și-a făcut analizele la Timișoara, a plecat ulterior la București pentru investigații. Am aflat astăzi, cu durere, că nu mai e printre noi”, a spus Sorin Drăgoi.

Trecând la binecunoscutele probleme financiare pe care le are ACS Poli, președintele echipei a făcut o dezvăluire în premieră.


„Am reușit să achităm o mare parte din datoriile din urmă. Am achitat și o datorie către Sarmov, în valoare de 20.000 și ceva de euro! Ne rămâne să achităm 105.000 de euro pentru Pedro Herique, pe care va trebui să îi dăm până în data de 20, atunci când depunem dosarul de licențiere. Nu știu ce vom face cu aceasta. Noi avem cel mai mic buget din Liga I, bani de la instituțile statului nu s-au mai primit din 2015. Clubul trăiește din drepturile TV și sponsorizări. Facem foarte greu rost de bani. Am făcut cheta pentru stadion, după cum știți. Fiecare, personal, am dat 300 de lei”, a precizat Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli. În completare, la capitolul datorii care nu sunt atât de urgențe, clubul de pe Bega trebuie să restituie banii pentru Pigulia sau Rajcomar, în timp ce cazul lui Sascha Kirschstein este judecat la FIFA.

„Dacă nu vom rezolva datoria către Pedro Herique, riscăm depunctarea cu 3 puncte. Am încercat contactarea reprezentanților firmei Galicia, să ne accepte o hârtie de eșalonare, așteptăm un răspuns. Am făcut și un apel în public către Timișoara, autorități, suporteri etc. Am discutat cu Gino Iorgulescu, să primim banii în avans, măcar jumătate din sumă, și a spus că nu o poate face, cu toate că ar trebui să peste 200.000 de euro pentru că am ajuns în finala Cupei Ligii, însă s-a transmis că LPF nu a primit, la rându-I banii de la televiziuni”, a specificat Sorin Drăgoi.

În ceea ce privește meciul de pe teren propriu contra Voluntariului, problemele persistă. „Mergem din aproape, în aproape. Sperăm să găsim bani până luni, doar că urmează o deplasare la Iași care ne costă cel puțin 30.000 de lei. Un meci pe teren propriu costă 7.149 de lei. Deplasările le facem pe sponsorizări. Unii ne plătesc drumul, alții cazarea…”, a spus președintele lui ACS Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.