BC Timba Timișoara a suferit primul eșec în faza semifinală a Ligii...

BC Timba Timișoara a suferit primul eșec în faza semifinală a Ligii I. Ce au acuzat ”urșii” în jocul de pe terenul Științei București

0
DISTRIBUIȚI
BC Timba

”Urșii” au ratat astăzi oportunitatea de a ajunge la 16 victorii consecutive din 16 meciuri în campionatul ligii secunde. BC Timba Timișoara a cedat pe terenul Științei București, scor 75-85, după un meci în care bănățenii au acuzat arbitrajul.


În ciuda eșecului galben-negrii rămân favoriți la promovare.

Cei de la Știința au dominat primele două sferturi, dar vizitatorii au revenit în meci după pauză. Timișorenii au recunoscut meritele gazdelor și jocul mai slab prestat de ei, dar au acuzat greșelile arbitraj. ”În special ale unui arbitru din brigada desemnată, au agitat spiritele, dar nu știrbesc cu nimic valoarea gazdelor. Știința a prestat un joc frumos, are tineri foarte talentați, conducere ambițioasă si un public sufletist”, se arată pe pagina de Facebook a ”urșilor”. Noua achiziție Mirko Kovac a fost principalul marcator al trupei antrenate de Bogdan Murărescu. 

Timba începuse faza semifinală cu dreptul, cu un succes în dauna Rapidului, scor 83-69. În următoarea rundă ”urșii” vor da piept sâmbătă, 11 martie (ora 16), cu CN Aurel Vlaicu București, meci programat pe teren propriu. 

BC Timba (marcatori): Mirko Kovac – 18 puncte, Dejan Kovacevic – 16, Robert Medgyesy – 14, Tamas Boloni – 13, Amedeo Casale – 7, David Engi – 4, Vlad Colceriu – 2, și Alexandru Mihuți – 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.