Timișoara a sărbătorit Ora Pământului cu un spectacol de foc FOTO

Timișoara a sărbătorit Ora Pământului cu un spectacol de foc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-712070655">
spectacol cu foc
Spectacol cu foc la Timișoara, de Ora Pământului.

O echipă de tineri care știu să îmblânzească focul au făcut spectacol, în această seară, în centrul Timișoarei. Astfel, artiștii de la Amaris Agni au susținut un show de jonglerie cu foc în Piața Libertății, care a fost urmărit de sute de timișoreni.

Spectacol a fost organizat de Primăria Timișoara, între orele 20.30 – 21.30, pentru a marca Ora Pământului, o campanie internațională desfășurată cu scopul de a atrage atenția asupra impactului pe care acțiunile oamenilor îl au asupra mediului.

„Povestea spectacolului are la bază basmul românesc “Balaurul cel cu 7 capete” de Petre Ispirescu. În „Basmul focului”, românașul și fata de împărat vor încerca să-l convingă pe balaur să le aprobe căsătoria. Curajoasă din fire, fata pleacă singură în călătorie spre a convinge creatura focului, însă este răpită de aceasta. Puterea iubirii îl aduce pe românaș alături de viitoarea soție, în încercarea de a o salva”, explică reprezentanții Primăriei Timișoara.

Totodată, timișorenii au fost încurajați să stingă luminile, între orele 20.30 – 21.30, și să petreacă o oră în aer liber.

Scopul acţiunii Ora Pământului este acela de a trage un semnal de alarmă privind amplitudinea actuală a efectelor încălzirii globale și de a sublinia necesitatea efortului susţinut pentru reducerea poluării planetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.