Timişorenii de la Anima Draconis au revenit cu o piesă nouă şi...

Timişorenii de la Anima Draconis au revenit cu o piesă nouă şi pregătesc albumul de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Anima Draconis pregăteşte albumul de debut

Formaţia timişoreană Anima Draconis a lansat piesa „The magic is gone“, care se va regăsi pe albumul de debut, programat să apară în cursul acestui an.

Formaţia timişoreană îşi descrie muzica drept Symphonic Metal şi a editat până acum EP.ul intitulat Fire Dragons Dreaming. „Anima Draconis este un proiect început în 2015, conceput de mine împreună cu Caius Hera. Caius e doctor în muzica veche şi are experienţa multor ani de concerte de muzică veche în toată Europa. A cântat o perioadă cu Marta Sebestyen, cunoscuta artistă maghiară.


Este primul lui proiect de metal simfonic. Înainte de Anima Draconis eu am lucrat la proiectul All in green, compunând albumul Travelers in this world/ Exiting the dream. Anul trecut, cu Anima Draconis am scos EP-ul Fire Dragons Dreaming, iar acum lucrăm la primul nostru album. Muzica este compusă de noi doi împreună, orchestraţia o face Caius, iar eu fac versurile. Piesa The magic is gone am compus-o împreună în 2014 şi este despre doi oameni care nu pot fi împreună, se despart şi pleacă fiecare pe drumul lui. Este primul nostru duet“, ne-a declarat Monica Vidoni, solista trupei.

Până acum, formaţia Anima Draconis a susţinut un singur concert live, care a avut loc în cadrul ultimei semifinale a concursului GBOB România din 2015, care s-a desfăşurat la clubul Daos. Planurile trupei pentru anul în curs includ apariţia albumului de debut, dar şi câteva concerte live.

„Ne-am dori să cântăm şi live, dar e destul de complicat să găsim muzicieni disponibili. De aceea continuăm deocamdată proiectul în studio şi pe măsură ce vom completa trupa, vom susţine şi concerte, sperăm ca în viitorul relativ apropiat. Vrem să scoatem primul nostru album în toamna acestui an, dacă nu apar situaţii neprevăzute“, a mai adăugat Monica Vidoni.

Foto: Călin Ilea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.