Timișorenii, invitați în sălile de fitness să sprijine într-un mod inedit cluburile...

Timișorenii, invitați în sălile de fitness să sprijine într-un mod inedit cluburile ACS Floreta și Saracens RCM UVT. Cum le va fi transformat efortul în donații

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Smartfit 3 / Facebook

Iubitorii sportului din orașul de pe Bega sunt invitați să pedaleze în sălile Smartfit pentru a sprijini cluburile ACS Floreta Timișoara și Timișoara Saracens.


În cadrul campaniei internaționale ”Let’s move for a better world” se realizează un efort colectiv în sălile de fitness care va fi materializat în donații.

Campania sub formă de concurs se va încheia pe 31 martie. Timișorenii sunt invitați până atunci în săli pentru a strânge cât mai multe ”moves”. Efortul din gym-ul Smartfit 2 se va concretiza prin donații pentru ACS Floreta, singurul club de scrimă din oraș destinat atât copiilor cât și adulților, în timp ce cei care vor pedala în sala Smartfit 3 pe conceptul creat de Technogym vor contribui la bunăstarea clubului de rugby Saracens RCM.

”Let’s move for a better world” e o campanie desfășurată în 25 de țări. Timișorenii vor putea participa gratuit doar prin simpla creare a unui cont la sălile amintite. Mâine, la ora 8.00, doritorii pot observa circuitul echipei Timișoara Saracens, care a și dat startul competiției dintre cele două săli pentru adunarea a cât mai multe ”moves”, care ulterior vor fi transformate în donație. Elevii lui Grainger Heikell au pedalat pentru juniorii clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.