Un cetăţean român, căutat în Austria pentru numeroase furturi, PRINS în vestul...

Un cetăţean român, căutat în Austria pentru numeroase furturi, PRINS în vestul ţării. Câte infracţiuni a comis şi la ce valoare se ridică prejudiciul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare, a fost depistat ieri de către poliţiştii serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriţi.


Originar din Caransebeş, acesta a fost căutat pentru comiterea a nu mai puţin de 18 infracţiuni de furt pe teritoriul Austriei.

Cetăţeanul român este bănuit că în perioada 2 mai 2016 – 21 septembrie 2016, împreună cu un alt bărbat, a comis furturi cauzând un prejudiciu total de 5.000 de euro. După ce a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de furt, infractorul urmează ca astăzi să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara cu propunerea de arestare preventivă, în vederea efectuării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Austria.

Poliţiştii au beneficiat de date suplimentare obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.