Un hoț bănățean cu reputație internațională, prins la Timișoara după ce a...

Un hoț bănățean cu reputație internațională, prins la Timișoara după ce a revenit în țară

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1586546366">

A dat lovitură după lovitură, iar apoi s-a întors în ţară, sperând că va scăpa de mâna legii. S-a înşelat însă. Un tânăr de 24 de ani care a terorizat mai multe persoane în Germania, a fost prins de poliţiştii timişeni în Timişoara.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Germania, pe numele unui tânăr de 24 de ani, din Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit că în perioada ianuarie – februarie 2016 ar fi comis mai multe furturi pe teritoriul Germaniei.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Suspectul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, în vederea efectuării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Germania.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.