Un șofer prins în miez de noapte băut şi fără carnet a...

Un șofer prins în miez de noapte băut şi fără carnet a încercat să scape de poliţie. Ce probleme au mai întâmpinat oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr bănățean ce a trecut recent de vârsta majoratului s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a fost depistat de poliţiştii din Caraş-Severin. În vârstă de 19 ani, şoferul a fost surprins la volanul unui autoturism ieri, în data de 28 februarie, puţin după miezul nopţii, pe DN6, tronsonul BuchinTeregova.

Tânărul original din Armeniş a fost oprit de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Şoferul a fost transportat la spitalul din Caransebeş, unde iau fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, alegânduse şi cu dosar penal.

Un alt şofer, de 30 de ani, sa ales cu un dosar penal cadou la începutul primăverii. Băut şi fără carnet, bărbatul care circula dinspre Orşova înspre Caransebeş nu a oprit la semnalele poliţiştilor, fiind în cele din urmă reţinut pe D.C. 17 Ilova.

0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost valoarea rezultată în urma testului cu aparatul etilotest, ba mai mult, în urma verificărilor sa constatat că nu deţinea permis de conducere auto pentru nicio categorie, fiind cercetat penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.