The Weekend Band şi The TM Groove deschid sezonul de concerte pe...

The Weekend Band şi The TM Groove deschid sezonul de concerte pe malul Begăi

0
DISTRIBUIȚI
Horea Crişovan şi noul lui proiect The TM Groove cântă la redeschiderea sezonului de concerte

Formaţiile timişorene The Weekend Band şi The TM Groove vor susţine două concerte la sfârşitul acestei săptămâni, la redeschiderea sezonului de cântări pe malul Begăi, la Vineri 15.

Timişorenii care alcătuiesc formaţia The Weekend Band au promis că în scurt timp vor lansa albumul de debut. Recent, formaţia alcătuită din Răzvan Munteanu (voce), Vincenţiu Ghergulov (clape), Marios Fulop (tobe), Tibor Aranyi (bass) şi Alexandru Bejenaru (chitară) au lansat single-ul „Strop de cafea“ şi au promovat această melodie în cadrul unor apariţii radio – TV care au avut loc la Bucureşti. Piesa „Strop de Cafea“ a fost înregistrată în studioul DoReMi, din Novi Sad, de către un cunoscut producer sârb, Pedja Pejic, iasr în videoclipul acesteia apar trei cupluri de actori de vârste diferite: Madalina Toderas și Stefan Roman, Alina Ilea și Laurenţiu Pleşa, Cuta Gornic și Ion Chipaila.


Recitalul formaţiei The Weekend Band va avea loc vineri 17 martie, de la ora 20.30 iar biletele de intrare costă 20 lei.

The TM Groove este cel mai nou proiect pus la cale de către Horea Crişovan,  un nume cât se poate de cunoscut printre melomanii din întreaga ţară, graţie colaborările sale în diverse proiecte muzicale. Muzicianul născut la 22 februarie 1973, care a început să cânte la chitară la vârsta de opt ani a susţinut alături de colegii săi din The TM Groove câteva concerte de succes şi pregătesc pentru acest an o serie de surprize.

„Trupa este în continuă transformare. «Trend-Setting moment of The TM Groove», poate termenul ăsta se comportă ciudat în mintea unora în momentul în care începe să se învârtă… dar am făcut-o în trecut, simt că o vom mai face din nou. Mai ar fi şi reinventarea sau momentul în care realizezi că poţi, că eşti sunat, că oamenii întreabă. Dar nu le poţi oferi ceva la fel. Le poţi da ceva poate chiar mai bun şi mai frumos. De aceea repetăm, scoatem piese, reorchestrăm, inventăm. Ca şi noutăţi, pe viitor vom colabora cu Alexandra Maria Hojda, primul nostru eveniment împreună va fi în luna aprilie. Sâmbătă vom cânta piese cunoscute dar total reorchestrate în maniera binecunoscută a trioului de bază din The TM Groove– Florin Cvaşa, Horea Crişovan, Mircea Ardeleanu Jr. La care adăugăm satinul Alinei Mihocaş şi arta pianistică a lui Aurel Dragalina. Apoi condimentăm cu puţin distors şi de ce nu cu solo-uri. Ceea ce în vechiul proiect nu au prea existat”, ne-a declarat Horea Crişovan.

Recitalul The TM Groove va avea loc sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.30, iar biletele de intrare costă 15 lei.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.