Zeci de șoferi au plantat flori în carosabil în semn de protest...

Zeci de șoferi au plantat flori în carosabil în semn de protest față de starea proastă a unui drum județean FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1803704514">

protest drum caras

Aproximativ 50 de șoferi nemulțumiți de starea proastă a drumului județean 571, din Caraș-Severin, au protestat, sâmbătă. Astfel, manifestanții au prins în geamurile mașinilor steaguri tricolore și au străbătut claxonând cei 17 kilometri de șosea plină de gropi, ce leagă DN 57 de Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița. Ajunși în localitatea Ciuchici, protestatarii au plantat simbolic flori în carosabil.

Potrivit Reper 24, drumul nu a mai suferit reparații majore de peste zece ani. Acțiunea de protest a fost organizată de mai mulți șoferi din satele aparținătoare comunei Sasca Montană, printre care s-au numărat și consilieri locali sau proprietari de pensiuni din zonă.

„Este păcat că avem o zonă atât de frumoasă și mulți turiști se plâng de fiecare dată de starea proastă a drumurilor, riscând în acest fel să-i pierdem ca și clienți. Turismul este unica șansă de dezvoltare a zonei și autoritățile trebuie să ne asculte strigătul de disperare”, a declarat un proprietar de pensiune din Sasca Română.

Foto: John Gavrilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.