2.400 de salariați din Gorj și Hunedoara ar putea fi relocați în...

2.400 de salariați din Gorj și Hunedoara ar putea fi relocați în Timiș. Ministrul Energiei, așteptat la Timișoara pentru a participa la un eveniment inedit

0
DISTRIBUIȚI

complexul energetic oltenia

Angajatorii din județ care caută personal calificat și nu găsesc sunt așteptați să participe la un eveniment inedit organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Cu sprijinul mitropolitului Banatului, ÎPS Ioan Selejan, la Timișoara are loc o masă rotundă sub genericul “Soluții concrete pentru criza forței de muncă calificată din județul Timiș”, la care este așteptat să participe și ministrul Energiei, Toma Florin Petcu.

În cadrul evenimentului se va vorbi despre cum pot fi relocați peste 2.400 de salariați calificați din județele Gorj și Hunedoara.

“Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A.


şi Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. derulează un amplu program de restructurare și relocare a unui număr de peste 2400 de salariați calificați cu experiență în meserii ca: electrician, sudor, lăcătuș, mecanic, mașinist, excavatorist, vulcanizator, precum și salariați cu studii superioare în domeniile tehnic și economic”, transmite CCIA Timiș.

La eveniment vor participa conducerea superioară a celor două societăți energetice, oficiali ai administrației publice din județele Timiș și Gorj, Camera de Comerț și Industrie Gorj, directori de instituții publice din domeniul forței de muncă, asociații și cluburi ale oamenilor de afaceri străini.

Evenimentul are loc joi, 4 mai, cu începere de la ora 11.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.