Accident în lanț în zona centrală a Timișoarei, după manevra RISCANTĂ a...

Accident în lanț în zona centrală a Timișoarei, după manevra RISCANTĂ a unui șofer de BMW: „A venit ca nebunul” FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1482146721">

Ciocnire în lanț pe un bulevard intens circulat din zona centrală a Timișoarei, după o manevră riscantă a unui șofer. Tânărul care conducea un BMW pe strada Oituz, între Piața Mărăști și Punctele Cardinale, a încercat să avanseze mai rapid în trafic și a schimbat rapid banda de circulație. În urma manevrei, șoferul a pierdut controlul bolidului, a atins un Opel parcat și a ajuns pe contrasens, unde BMW-ul s-a izbit puternic de o Skoda, în coliziune fiind implicată și o Dacie.

„A venit ca nebunul. Avea viteză. Am tras să-l evit, dar aveam mașină în dreapta și nu am putut prea mult. A intrat în mine, au sărit ambele airbaguri”, a povestit șoferul Skodei care circula regulamentar din sens invers.

Șoferul BMW-ului a povestit că a vrut să treacă de pe banda a doua pe prima, partea din spate a mașinii a „fugit” și a atins un Opel parcat, de unde a ricoșat pe sensul opus.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.