Alin Nica: „Cu Popoviciu nu am făcut și nu o să fac...

Alin Nica: „Cu Popoviciu nu am făcut și nu o să fac echipă, suntem ca apa și uleiul”. Ce REPROȘURI le-a adus Nicolae Robu primarilor liberali din județ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Invitat aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE, în studioul HDV, Alin Nica, primarul localității Dudeștii Noi și singurul contracandidat pe care l-a avut Nicolae Robu la alegerile pentru conducerea PNL Timiș, crede că partidul din care face parte nu se îndreaptă spre direcții corecte.

„Suntem într-o situație delicată. Alegerile nu le-am constatat, deși aș fi avut motiv. Colegi convocați ce nu au putut vota, nroma de reprezentare și așa mai departe. Cred că PNL trece printr-o perioadă delicată însă nu e capăt de drum. Lucrurile se pot schimba, trece euforia sau dezamăgirea de după alegeri și putem să formăm o echipă unită, pentru că PSD are nevoie de opoziție puternică și cine crede că social-democrații vor fi mai puternici și că România va avea de câștigat dacă opoziția nu există se înșeală amarnic”, a declarat Alin Nica la PRESSALERT LIVE. Primarul din Dudeștii Noi spune că nu a avut parte de niciun fel de oferte pentru a renunța la candidature pentru PNL Timiș. „Nu au fost oferte pentru funcții, nu s-a pus niciun moment problema aceasta. Nu mi-a îngrădit nimeni dreptul de a participa. Am considerat că a trebuit să fac acest lucru și l-am făcut. Nu regret niciun moment, pentru că PNL are nevoie de competiție, de dezbateri de idei. Nu suntem PSD sau Partidul Comunist”, a menționat Alin Nica.

„Politica tupeului și a obrazniciei nu se schimbă niciodată. Este o specie umană ce nu are antidot”

În legătură cu Alin Popoviciu, invitatul de ieri seară de la PRESSALERT LIVE a spus că poziția sa și a lui este total opusă. „Cu Popoviciu nu am făcut și nu o să fac echipă.


Suntem ca apa și uleiul. Interesul partidului nu o să ceară să fac complezență cu Popoviciu, ci să se ofere soluții alternative la guvernarea PSD, modele alternative. Nu cred că Alin Popoviciu este modelul pe care să-l promovăm pentru că nu vom lua voturi, deși există o parte de electoral care apreciază astfel de politician. Eu, unul, nu agreez și indiferent cât ar încerca unii să mă convingă că se poate schimba, știu că nu. Politica tupeului și a obrazniciei nu se schimbă niciodată. Este o specie umană ce nu are antidot, cred că singurul medicament este ignorarea”, a completat Alin Nica.

Despre alegerile naționale, primarul din Dudeștii Noi spune că îl susține pe Ludovic Orban. „Nu avem decât doi candidați acum, Predoiu și Orban. Alegerea e evidentă pentru Orban din mai multe motive. E singurul politician authentic pe care încă îl mai avem, e cel care s-a bătut cu sistemul și a învins. Orban este aproape de membrii de rând, a făcut turnee prin țară, a fost și la noi în filial și sincer cred că ceea ce vrea să facă Orban pentru PNL e ceea ce vrem și noi acum”, a explicat Alin Nica.

Invitatul PRESSALERT LIVE nu a putut să nu sesizeze încă o dată punctele de vedere diferite dintre cele ale sale și ale lui Nicolae Robu. „Nu știu în ce realitate e Robu, că a câștigat la parlamentare și la consiliul județean. În realitatea mea, CJ Timiș e câștigat de PSD la fel ca și Guvernul României. Acestea fiind spuse, am spus în cadrul conferinței județene de alegeri ce era de zis. Eșecul atrage după sine renunțarea la condițiile de conducere în filială. Nu a fost cazul în Timiș, colegii au considerat că trebuie să fie la fel. Ne conformăm și mergem mai departe. În cadrul partidului ni s-a spus că de aia s-au pierdut alegerile, că au fost oameni care au tras împotriva partidului. Am solicitat dovezi în acest sens, că știu sigur la că se referea la unii colegi”, a menționat Alin Nica.

Ca și o concluzie, penelistul Alin nica a menționat că: „îmi voi vedea de treburile primăriei și voi continua să fac opoziție când va fi cazul, la orice derapaj de la valorile și spiritual liberal. Să fiu dat afară ar trebui să fac ceva foarte grav. Am grijă să nu aduc prejudicii partidului. Faptul că nu sunt de acord cu unele persoane, că le critic, e altceva”, a concluzionat Alin Nica în studioul HDV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.