Alin Nica despre ARMONIA dintre Robu și Popoviciu: „Pupături dulci peste flegme...

Alin Nica despre ARMONIA dintre Robu și Popoviciu: „Pupături dulci peste flegme groase nu e ceva nou în politică”. Ce DEZVĂLUIRE a făcut legată despre alegerile interne din PNL Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, primarul localității timișene Dudeștii Noi, singurul membru al PNL Timiș care i-a fost contracandidat lui Nicolae Robu la șefia județeană a filialei, nu s-a sfiit în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE, să-și spună opinia într-un mod liber, dar și plastic, despre unii colegi de partid. Genul de prietenie precum cea actuală dintre Alin Popoviciu și Nicolae Robu, care în trecut erau „la cuțite”, este, din punctul de vedere a lui Alin Nica, unul des întâlnit în politica românească.

„Cei doi sunt politicieni vechi, am văzut și alții în poziții acerbe, care ulterior s-au împăcat. Pupături dulci peste flegme groase nu e ceva nou în politică. Pot fi doar un observator al celor întâmplate. Nu sunt fan Alin Popoviciu, nu este un model de politician cu care PNL ar trebui să defileze, dar nu vreau să discutăm despre cele două persoane”, a declarat Alin Nica la PRESSALERT LIVE.

În legătură cu alegerile interne, pierdute în fața lui Nicolae Robu, primarul din Dudeștii Noi consideră că are capul sus. „Nu am pierdut nimic, puteam doar să câștig. Mă simt eliberat, liber de orice apăsare, chiar dacă candidature nu a fost neapărat o povară. Era, poate, să conduci un PNL dezbinat și să duci o muncă titanică de reunificare a partidului. Sper să reușească acest lucru domnul Robu. Mi-am asumat candidatura în speranța că pot unifica taberele, dar în timpul campaniei interne faliile s-au adâncit și mai mult.


Au existat primari care au refuzat să-și plătească cotizația: din Belinț, Bucovăț, Livezile și încă cineva. Sper ca această nemulțumire să se estompeze”, a menționat Alin Nica în studioul HDV.

Cât despre aroganța lui Nicolae Robu, Alin Nica nu putea să fie străin față de ea. „Valorez doar 298 de voturi, așa mi-a spus și mie. M-a deranjat aceste lucruri pentru că acele voturi reprezentau 46%. Eu le-am câștigat, nu le-am pierdut, ca Robu, la 10 procente distanță de PSD. Ce să facă dacă comuna mea e de 100 de ori mai mică decât Timișoara? Tocmai pentru că am profesia de inginer în comun cu Nicolae Robu nu-mi permit să gândesc atât de îngust, să mă îmbăt cu apă rece, că numărul de voturi contează. Am rămas șocat despre acest mod de a gândi”, a explicat Alin Nica, primarul localității Dudeștii Noi. Despre declarațiile primarului din Timișoara, care și-a acuzat unii colegi de partid de dezonorare, invitatul PRESSALERT LIVE nu a vrut să comenteze. „Nu comentez declarațiile domnului Robu. Nu mă regăsesc în afirmațiile sale. Habar nu am, poate el duce războaie ascunse, cu dușmani imaginari. Poate sunt doar declarații la cald, la beția puterii”, a menționat Alin Nica.

Modul de desfășurare al alegerilor interne din cadrul PNL Timiș au fost incorecte, susține primarul din Dudeștii Noi. „Au fost lucruri pe care le-am considerat profund incorecte. Alin Popoviciu și Robu au organizat alegerile, iar Popoviciu este un expert în a organiza cu success astfel de evenimente. Am auzit că unii colegi, de vinery spre sâmbătă noapte nu s-au mai regăsit pe listă, colegi din Timișoara, am și dovezi! Au fost oameni anunțați ca delegați care în ultimul moment nu au mai fost pe liste. Sunt oameni care au apreciat postările de pe Facebook, dar nu aș face neapărat legătura. Este chiar un membru în BPJ (Biroul Permanent Județean) care nu s-a regăsit pe convocator”, a dezvăluit Alin Nica la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.