Încă o provocare pentru Ionuț Popa și compania: ”Ar fi chiar culmea...

Încă o provocare pentru Ionuț Popa și compania: ”Ar fi chiar culmea să ajungem în două finale”. Cum vede antrenorul lui ACS Poli întâlnirea cu Astra

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Văzut deja ca un pretendent serios la titlul de ”antrenorul anului”, Ionuț Popa e convins că elevii săi nu mai au nevoie de o motivare suplimentară marți. ACS Poli joacă mai întâi pe terenul Astrei în semifinalele Cupei României și chiar dacă bănățenii nu pot participa în Europa ei nu ar spune nu luptei pentru încă un trofeu.

”Întâlnim campioana și jucăm în semifinale. Vom încerca să folosim cea mai bună echipă pe care o avem. Mergem pe toate fronturile, tragem cât putem. Nu știu dacă s-au refăcut jucătorii, am avut zi liberă. Azi vedem. Se pare că sunt ceva probleme la unii jucători. În funcție de asta vom alcătui lotul și probabil sistemul de joc. Vreau să urmăresc azi prima repriză. De la meciul cu CFR.


Să văd în ce fel vom putea aborda jocul de marți seara. Nu știu dacă vom depăși și această echipă. Are jucători pe care și i-ar dori oricine. Ai jucători foarte buni, valoroși. Aș vrea și jucătorii noștri să joace bine. Ar fi o minune să mergem mai departe. Chiar și așa e o performanță”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul a spus că Doman, Șeroni, Fucek și Poparadu ies din calcule pentru turul Cupei din cauza situației medicale. În timp ce Cristi Bărbuț e cu semnul întrebării. Alin Șeroni era oricum suspendat pentru această întâlnire.

”Faza în care au ajuns e un element pozitiv al motivării… Nu m-am gândit niciodată la cupele europene la începutul sezonului. Ar fi chiar culmea să ajungem în două finale. Toți își doresc să joace în două finale”, a precizat Popa când a fost întrebat de situația paradoxală în care se află gruparea timișoreană. Antrenorul lui ACS Poli nu a vrut să comenteze situația echipei giurgiuvene. ”Nu știu ce se întâmplă la Astra, e problema lor, nu am purtat grija altora. Analizez echipa lor prin ce fac pe teren. Ei știu ce joacă Budescu, Teixeira, la asta ne gândim și ei și noi…”, a conchis ”principalul” bănățenilor.

O participare în finala Cupei reprezintă o oportunitate pentru jucătorii tineri. ”E o șansă pentru mulți dintre noi să jucăm finala după această dublă. Cu toate că Astra e favorită dorim să facem o surpriză și să ne calificăm. Va fi greu să îi întoarcem acasă dacă vor câștiga la o diferență mare. E bun și un 0-0 acolo”, a spus Cristian Bocșan.

Partida Astra Giurgiu – ACS Poli Timișoara, prima manșă din semifinalele Cupei României, se dispută marți, de la ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.