ASU Politehnica încearcă să se revanșeze în fața suporterilor. Sorin Brîndescu, ședință...

ASU Politehnica încearcă să se revanșeze în fața suporterilor. Sorin Brîndescu, ședință de analiză ASPRĂ cu ”Băieții în ghete” înainte de vizita Afumațiului

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeții trec printr-o mică criză în B după trei eșecuri consecutive pe teren. ASU Politehnica a cedat ușor în deplasarea de la Oradea, dar are șansa de a le aduce o mică bucurie suporterilor înainte de sărbători. Timișorenii pregătiți de Sorin Brîndescu vor să învingă în Vinerea Mare ilfoveana CS Afumați, mai ales că această grupare pare mai accesibilă față de următorii adversari.

ASU Poli s-a bucurat ultima dată de un succes la Buftea, când a trecut de codașa Metalul. Mai mult, în runda trecută bănățenii au suferit un eșec dur la Oradea, scor 1-4 cu Luceafărul. ”E o partidă dificilă, delicată, mai ales după înfrângerea aceasta drastică, ne-a pus pe gânduri. Dar sperăm să putem să ne bucurăm și noi la final. Poate după primele trei jocuri în care nu am pierdut a intervenit o stare de automulțumire. Dar am avut o discuție, sper să conștientizăm ce avem de făcut și să facem lucrurile mai bine. Doresc revanșă cu toată lumea, dar nu prea ne iese”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul alb-violeților.

În tur ”Băieții în ghete” au cedat pe terenul ilfovenilor, scor 0-2, după un meci în care a evoluat în zece oameni încă din prima repriză. Pentru jocul de poimâine Brîndescu nu va putea miza pe Bădăuță, accidentat, în schimb, sunt așteptați să revină în echipă Mera și Motreanu, absenți pentru cumul de galbene cu Luceafărul, în timp ce Birău a început să se pregătească normal după problemele medicale avute.

”E o echipă harnică, muncitoare, ambițioasă, cu un antrenor foarte bun și cu jucători timișoreni, pe care ni i-am dorit și noi.


Și noi nu ni i-am permis, ei da”, a mai spus Brîndescu, aparent cu referire la mijlocașul Vasile Olariu.

”Am încercat să jucăm mai ofensiv… dar am lăsat multe spații, am făcut greșeli și aceste lucruri ne dau o stare de neîncredere, cu asta ne luptăm cel mai mult”, a mai subliniat ”principalul” lui ASU Poli cu referire la ultimul meci. Sorin Brîndescu a vorbit și despre analiza video făcută cu întreaga echipă, una ceva mai aprinsă: ”Și ieri am avut o analiză, vizionare de la un capăt la altul. Cu oprire a fazelor. Discuții mai aprinse, contradictorii, așa cum ar trebui să fie, dar sperăm să ducă la lucruri pozitive… Facem greșeli pe care le-am făcut și în tur. Datoria mea e să caut soluții și să le și găsesc (…) Ne dorim și noi să avem sărbători mai fericite”.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CS Afumați se dispută vineri, de la ora 17.00, pe arena ”Știința”, în etapa a 29-a a Ligii a II-a.

Adrian Ungureanu: ”Lupta se dă în continuare”

Importanța jocului cu CS Afumați, locul 12 în B, a fost subliniată de mijlocașul Adrian Ungureanu. ”E o partidă decisivă pentru noi. E o echipă mai accesiblă și trebuie să luăm neapărat cele trei puncte pentru a avea o oarecare liniște înaintea următoarelor trei partide, cu Sepsi, Juventus și Satu Mare. Am înțeles că au avut chiar ocazia de a învinge UTA, dar noi jucăm acasă, avem publicul de partea noastră. E un meci important pentru a avea liniște, pentru a prinde încredere. Au rămas doar opt puncte față de Reșița, lupta se dă în continuare. Din aceste patru meciuri acasă trebuie să luăm nouă puncte. Ne gândim în primul rând la o revanșă pentru suporteri după meciul de la Luceafărul”, a spus Ungureanu.

După ultimele rezultate, deși nu a câștigat pe teren în primăvară, Metalul Reșița, ocupanta ultimei poziții care mai duce în C, e la opt puncte de ASU Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.