BC Timba a obținut deja accesul la turneul final de promovare în...

BC Timba a obținut deja accesul la turneul final de promovare în Liga Națională. Câte puncte au marcat cu Știința numele ”grele” din lotul ”urșilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC Timba

”Urșii” s-au calificat din timp între cele mai bune patru echipe ale Ligii I. BC Timba Timișoara și-a atins acest obiectiv ”de etapă” obținând astăzi o victorie la o diferență mare în fața celor de la Știința București, scor 84-53.


Printre principalii realizatori ai galben-negrilor s-au numărat și achizițiile din ultima perioadă: David Engi, Branko Cuic și Mirko Kovac.

Timba avea nevoie de un succes la o diferență de cel puțin zece puncte în fața bucureștenilor pentru a-și asigura locul la turneul final de promovare. ”Urșii” nu au întâmpinat probleme acasă după ce au cedat în Capitală în tur și au ajuns astfel la trei victorii consecutive pe teren propriu. Bănățenii mai au trei dispute în turneul semifinal, cu: CN Aurel Vlaicu (deplasare), Poli Iași (acasă) și Cuza Sport Brăila (d). Jocuri care contează mai mult pentru palmares. Cei mai buni marcatori de sub comanda lui Bogdan Murărescu au fost azi: Mario Lazăr (20 de puncte), David Engi (17), Dejan Kovacevic (15) și Branko Cuic (13). Kovac, poate cea mai importantă achiziție din iarnă, a încheiat jocul cu patru faulturi și 8 puncte marcate.

Cu 19 puncte din 11 întâlniri BC Timba se poate gândi deja la turneul final, acolo unde va fi însoțită de încă trei echipe care vor lupta pentru două locuri promovabile. Poli Iași, Brăila, Aurel Vlaicu și Știința București sunt contracandidatele care se bat pe aceste poziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.