BC Timba Timișoara a pus capăt seriei negre din Liga I. ”Urșii”...

BC Timba Timișoara a pus capăt seriei negre din Liga I. ”Urșii” au revenit în top după câteva rezultate surpriză în ultimele jocuri din faza semifinală

0
DISTRIBUIȚI

Pretendentă la promovarea în elită, BC Timba și-a revenit după cele trei înfrângeri consecutive suferite în faza semifinală. Elevii lui Bogdan Murărescu au depășit ieri gruparea CS Cuza Sport Brăila, scor 71-51. În urma rezultatelor din weekend galben-negrii au revenit chiar în fruntea ierarhiei.

Jocul rezultatelor a fost interesant în Liga I de baschet masculin.


Fără victorie până acum, codașa Miercurea Ciuc a bătut Rapidul: 73-72, în timp ce CN Aurel Vlaicu București a învins o mare favorită, Politehnica Iași (scor 93-72).

Ieri, Timba a reușit să pună capăt ”crizei” din ultimele runde. Gruparea din Brăila a fost depășită în Sala ”Constantin Jude” doar pentru a doua oară în această fază a sezonului. ”Ne bucurăm că am pus capăt seriei negative. Sperăm să fie o descătușare”, ne-a spus Bogdan Murărescu, tehnicianul ”urșilor”. Pentru galben-negrii cel mai bun marcator a fost sârbul Mirko Kovac, autor a 16 puncte. O contribuție puternică la succes (71-51) a avut și tânărul Mario Lazăr, printr-un double double: 13 puncte și 11 recuperări. Dejan Kovacevic a pus și el 13 puncte pe tabelă.

BC Timba e acum pe locul 1, cu 15 puncte (6 victorii / 3 eșecuri), la egalitate de puncte cu Aurel Vlaicu, Brăila și Iași ocupă locurile 3-4, cu 14 puncte, dar și cu un meci în minus. Timișorenii au nevoie să câștige și următoarele jocuri de acasă pentru a nu avea emoții cu calificarea în turneul final. Sâmbătă, de la ora 11.00, Timba primește replica Rapidului, tot în ”Olimpia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.