Britanicii de la Chase & Status vor fi prezenţi la cea de-a...

Britanicii de la Chase & Status vor fi prezenţi la cea de-a treia ediţie a Music Travel Festival, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Duo-ul britanic Chase and Status se alătură artiştilor care vor fi prezenţi la cea de-a treia ediţie a festivalului Music Travel Festival

Duo-ul britanic Chase and Status se alătură artiştilor care vor fi prezenţi la cea de-a treia ediţie a festivalului Music Travel Festival, eveniment ce va avea loc în perioada 23 – 25 iunie la Arena Aqua Sport din Timişoara.

Considerați de Pharrell Williams drept „cei mai interesanți producători de origine britanică din zilele noastre” și de Rihanna drept „punctul cheie” al albumului său „Rated R”, cei doi membri Chase & Status, respectiv Will Kennard și Saul Milton, nu se dezmint și la 14 ani de la debut continuă să-și adauge în palmares premii și vânzări record.

Trupa a luat ființă în 2003, în Londra, grație interesului comun a lui Will și Saul față de muzica drum’n’bass.


După aproximativ un an au creat prima producție muzicală, un remix pentru Future Cut. Materialul a fost urmat de o serie de colaborări cu unele dintre cele mai apreciate case de discuri de underground din Anglia, lansând numeroase piese. Cu toate acestea, albumul de debut, „More Than A Lot”, a apărut de-abia în 2008. Piesele drum’n’bass s-au bucurat de un real succes, ajutându-i pe cei doi să-și creeze o reputație în industria muzicală.

Începând cu anul 2009, Chase & Status a început să-și perfecționeze show-urile live, pe care le-a completat cu numeroase elemente vizuale. Treptat, membrii Chase & Status au devenit doi dintre cei mai bine vânduți artiști din Regatul Unit, albumul „No More Idols”, premiat cu dublu disc de platină, fiind prezent în clasamentele de specialitate timp de 35 de săptămâni. Printre fanii declarați ai duo-ului se numără artiști precum Jay-Z, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Rihanna, Example sau Tinie Tempah, alături de nume marcante ale drum’n’bass-ului: Andy C, Hype, Pendulum etc. Printre artiştii care au avut parte de remixuri din partea lor se numără The Prodigy – Invaders must die, Rita Ora – R.I.P. , Dizee Rascal – Sirens, Nneka – Heartbeat sau Example – Sick Note.

Show-ul britanicilor de la Timişoara va fi un DJ set, iar celelalte nume anunţate pentru Music Travel Festival până acum sunt Sigma (DJ Set), Dub Pistols, Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie, Travka, The Monojacks, Zdob și Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette și Jurjak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.