COLIZIUNE frontală între un autocar cu 28 de pasageri și un autoturism....

COLIZIUNE frontală între un autocar cu 28 de pasageri și un autoturism. Vezi cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2123486532">

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară, în jurul orei 18.00, pe DN7, în zona localității Bătuța din județul Arad.

Din primele informaţii, transmise de aradon.ro, un autocar înmatriculat în Suceava, în care se aflau 28 de persoane, ar fi intrat în depăşirea unui autocamion și s-a ciocnit frontal cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau patru persoane (cetățeni bulgari, doi adulți și doi minori) și care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers.

Conform sursei citate, o persoană din maşină a rămas prinsă între fiarele autovehicului, iar echipajul de descarcerare de la Bârzava a intervenit pentru eliberarea victimei. Toate cele patru persoane din autoturism au suferit răni şi sunt în stare stabilă, potrivit primelor informaţii. La locul accidentului s-au deplasat trei autospeciale SMURD (Arad, Birchiş şi Bârzava), elicopterul SMURD şi echipajul de descarcerare de la Bârzava. Niciun pasager din autocar nu a fost rănit.

Traficul pe tronsonul Săvârșin – Arad al DN7 s-a desfășurat alternativ, dirijat de polițiști, până la finalizarea intervenției echipajelor de urgență.

Foto: ISUJ Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.