Creatorul hitului „High on You”, Sebastien, este invitatul special al unei petreceri...

Creatorul hitului „High on You”, Sebastien, este invitatul special al unei petreceri din Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Sebastien este invitatul special al petrecerii care va avea loc la Epic Society

Creatorul hitului High on you, Sebastien, este invitatul special al petrecerii care va avea loc vineri 14 aprilie, de la ora 23, la Epic Society, alături de el „la butoane“ urmând să fie John Trend. Pe numele său real Sebastian Schilde, Sebastien s-a născut pe data de 11 iulie 1985 și este un DJ și producător de origine germană. Și-a început cariera ca DJ, iar în prezent susține evenimente prin toată lumea și în calitate de producător.

„Piesa «High On You» am produs-o acum aproape doi ani. Începusem să lucrez la instrumental și eram în punctul în care aveam nevoie de o voce, iar Hagedorn (n.n.


– alături de care a realizat piesa) este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Locuiește în orașul de lângă mine și am mai colaborat și pentru piese și producții mai vechi de-ale mele, așa că și i-am spus și despre asta. Am început să înregistrăm și chiar după prima versiune am simțit că asta este ceea ce ne doream. Restul e istorie. Sunt o persoană sufletistă, iar atunci când pun muzică și primesc reacții la adresa pieselor mele, mi se face pielea de găină. Eram o dată în Timișoara cu foarte mulți prieteni, am pus «High On You», iar toată lumea o cântat alături de mine. Aveam lacrimi în ochi, a fost un moment foarte emoționant. S-a creat o conexiune între mine și cei care erau acolo și asta este exact ceea ce vreau să transmit prin muzica pe care o fac. Muzica este menită pentru a-i aduce pe oameni împreună și a le oferi momente frumoase. Tot timpul liber mi-l petrec în studio, asta după ce stau cât de mult pot alături de cei doi copii și soție. Când nu sunt în turneu, sunt în studio. Îmi place foarte mult să produc muzică și nu doar deep house. Îmi place să lucrez și când vine vorba de hip-hop, pop, rock. Iubesc muzica și-mi place să încerc lucruri noi, diferite. Asta fac și cu playlisturile pe care le creez și le postez pe social media“, a declarat artistul german pentru site-ul zonga.ro.

Biletele pentru acest eveniment costă 15 lei pentru fete şi 30 lei pentru băieţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.