Deputatul Suciu, în scandalul amplasării sălii polivalente: „Edilul intelectual a picat în...

Deputatul Suciu, în scandalul amplasării sălii polivalente: „Edilul intelectual a picat în patima țațelor”

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiş continuă atacurile la adresa primarului Nicolae Robu. Subiectul este acelaşi din ultimele săptămâni: sala polivalentă cu 16.000 de locuri pentru care Compania Naţională de Investiţii încă nu a ales locaţie. Însă, pentru că primarul Robu cere ca sala să fie ridicată lângă Stadionului Dan Păltinişanu, iar Consiliul Judeţean Timiş propune ca obiectivul să fie construit la Giroc, între cele două tabere a izbucnit un adevărat război. Ieri, primarul a venit cu o soluţie inedită cerând ca în locul sălii polivalente, pe terenul de la Giroc să fie ridicat un penitenciar unde să fie mutat Popa Şapcă.

„Muzeul inteligenței pierdute…estompat! Incredibil primarele nostru! Dacă n-ar fi atât de tragică ecuația, aș fi râs cu lacrimi! Înțeleg greutatea acceptării eșecului, oricum s-ar scrie el – economic, politic, social, educational – oameni suntem, ce mă depășește, însă, total este ridicolul în care am ajuns, ca urbe, de când cârmuitor de fală ne e Nicolae Robu.


Circul mediatic pe tema sălii polivalente a Timișoarei este demn de cartea recordurilor…proaste. Edilul intelectual a picat în patima țațelor. Urlă, țipă, se agită, fierbe și pocnește de supărare pentru că nu-i iese, dar nicidecum, calculul prost cu sala bună! Amenință, suduie, prevestește numai de rău intenția PSD de-a oferi Timișoarei ceea ce el n-a reușit în două mandate! Acest clarvăzător modernist știe că ideea noastră-i proastă, numai și pentru faptul că nu-i a lui…Cum, numai? E suficient pentru a turna lături în capul celor care au preluat inițiativa și merg cu ea până la capăt! Compania Națională de Investiții a dat undă verde proiectului PSD, pentru simplul motiv că e bun, fiabil, realizabil. NU pentru a-i da peste plete primarului Robu! Aici e, de fapt, cheia: credeam că am depășit, demult, etapa pubertății politice, speram că discutăm despre oameni inteligenți, indiferent de apartenență, care au drept carte sfântă binele urbei, nu gloria personală! Nicolae Robu declară că sala polivalentă pe care PSD o va ridica va deveni un muzeu al prostiei… Ce-aș putea să comentez, pe marginea acestei replici idioate? Să răspund la fel? Să-l întreb cum nu îi este rușine să aducă în spațiul public un astfel de limbaj…elevat? Să-l trimit la CV-ul stufos pe care-l flutură ori de câte ori vrea să ne impresioneze până la leșin? Așa se vorbește în mediul academic? În lumea politică pe care, cică, vrea s-o schimbe și s-o curețe de neaveniți?”, i-a transmis deputatul Matei Suciu primarului Robu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.