Feerie de culori: acoperișul din umbrele a revenit pe strada Alba Iulia....

Feerie de culori: acoperișul din umbrele a revenit pe strada Alba Iulia. Cât timp se vor putea fotografia timișorenii sub el FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-646252079">
umbrele colorate
Umbrelele colorate au revenit în centrul Timișoarei.

Spectaculosul acoperiș din umbrele colorate a revenit în centrul orașului, spre bucuria timișorenilor, și nu numai. Astăzi, cele aproximativ 700 de umbrele de toate culorile au fost instalate pe strada Alba Iulia, la fel ca-n anii precedenți.

Nu puțini au fost timișorenii care s-au arătat impresionați de acoperișul din umbrele, deși proiectul a ajuns la ediția cu numărul patru, și astfel s-au grăbit să se fotografieze sub el. Cupola a fost instalată în cadrul proiectului „Colorează Orașul – Umbrele pe Cer”, inițiat de Asociația „Noi Re-Creăm” în parteneriat cu Primăria Timișoara.

„La fel ca-n anii precedenți, sunt instalate în jur de 700 de umbrele, timp de cel puțin două săptămâni, ceea ce include și perioada desfășurării festivalului Timfloralis. Noi ne dorim să rămână cât mai mult, totul depinde de vreme. Vom face un concurs de fotografie și sperăm ca anul acesta să aducem mai multe surprize sub umbrele. A devenit deja o tradiție în Timișoara ca în perioada primăverii, pe lângă ghiocei, să apară și umbreluțele colorate”, ne-a spus Ana-Maria Atomoaie, președintele Asociației Noi Re-Creăm.

Ediția a treia a festivalului Timfloralis are loc între 28 – 30 aprilie, perioadă în care mii de flori vor inunda Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.