Femeia care a realizat imaginea pentru care revoluţionarul Corneliu Vaida a fost...

Femeia care a realizat imaginea pentru care revoluţionarul Corneliu Vaida a fost citat la Poliţia Locală se REVOLTĂ. Ce spune despre obiceiurile agenţilor

0
DISTRIBUIȚI

Noi informaţii ies la suprafaţă în cazul revoluţionarului timişorean, Corneliu Vaida, care a fost citat la sediul Poliţiei Locale, în această dimineaţă, de la ora 10.00, pentru a da explicaţii cu privire la două postări de pe Facebook, în care apar o imagine cu două maşini ale Poliţiei Locale parcate pe trotuar şi o ştire realizată de PRESSALERT.ro.


Deşi a fost chemat să explice de ce a postat imaginea cu maşinile Poliţiei Locale, Vaida nu este cel care a realizat fotografia. Proprietara căruciorului care apare în imagine alături de cele două maşini, i-a dat asigurări revoluţionarului că dacă este nevoie, va merge alături de el la sediul direcţiei pentru a explica versiunea ei.

„Bună seara. Poza cu căruciorul am făcut-o eu. Am intrat în sediu să mă cert cu ei deoarece e inadmisibil ca o dată la două zile să nu mai am pe unde trece cu căruciorul. Era o tanti drăguţă care nu a mai ştiut cum să o scalde, dar bineînţeles după o oră când m-am întors maşinile erau parcare exact la fel. Dacă vă pot fi de folos, voi veni cu dumneavoastră la ei”, i-a scris femeia revoluţionarului.

Astăzi, Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 de lei pentru postarea de pe Facebook, pentru „folosirea de cuvinte jignitoare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.