Flavius Biea și-a încheiat cantonamentul din Anglia pentru gala de la Timișoara....

Flavius Biea și-a încheiat cantonamentul din Anglia pentru gala de la Timișoara. În sala cărui cunoscut boxer britanic s-a antrenat

0
DISTRIBUIȚI
Flavius Biea si Kell Brook

Pregătirile timișoreanului Flavius Biea pentru gala ”Noaptea Spartanilor – Confruntarea de pe Bega” intră în linie dreaptă.


Neînvins la profesioniști, sportivul în vârstă de 27 de ani și-a încheiat cantonamentul din Anglia, acolo unde s-a antrenat inclusiv în sala cunoscutului Ezekiel „Kell” Brook, deținătorul centurii mondiale IBF la categoria semimijlocie.

Flavius Biea revine astăzi în țară după stagiul de la Colchester. La final de cantonament acesta a avut ocazia de a se antrena în sala din Londra a celebrului boxer britanic Ezekiel „Kell” Brook. ”Special K” își va apăra titlul mondial la aceeași categorie la care boxează bănățeanul, semimijlocie, în data de 27 mai, la Sheffield. Timișoreanul a susținut și un sparring în Anglia împotriva experimentatului Ashley Theophane.

Biea, cu un record de 11 victorii din 11 dispute la profesioniști, dintre care șase prin KO, îl va înfrunta în gala din ”Olimpia” pe maghiarul Laszlo Toth, care are 22 de victorii din 26 de meciuri (16 prin KO!). ”Noaptea Spartanilor – Confruntarea de pe Bega” are loc în data de 6 mai, de la ora 20.00, în Sala ”Constantin Jude” și mai conține șase încleștări care includ pugiliști autohtoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.