Francesco Napoli susţine un turneu în România. Vezi când are loc concertul...

Francesco Napoli susţine un turneu în România. Vezi când are loc concertul din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Francesco Napoli va susţine un mini-turneu în România

Binecunoscutul muzician Francesco Napoli va susţine un mini-turneu în ţara noastră, care va poposi la Timişoara, la sala „Capitol” a Filarmonicii Banatul, în data de 26 aprilie.

Celelalte recitaluri din acest turneu sunt programate în 27 aprilie la Reşiţa (Casa de Cultură a Sindicatelor), în 28 aprilie la Deva (Teatrul de Artă) şi în 29 aprilie la Alba – Iulia (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Cariera lui Francesco Napoli a început de timpuriu şi a explodat în 1986 când hitmix-ul lui Balla Balla a cucerit topurile din întreaga lume, melodia fiind vândută în peste 12 milioane de discuri în 44 de ţări.


Graţie acestui succes, artistul a efectuat o serie de turnee în special în Europa şi a reuşit să obţină mai multe succese atât cu compoziţii proprii cât şi cu piese din repertoriul altor artişti, printre acestea numărându-se „BallaBalla 2“, „Piano Piano“, „Notte chiara“, „Vamos a la playa“ sau „Lady fantasy“, aceasta din urmă fiind mare hit în Spania. Printre cei care au colaborat cu artistul se numără producătorul Hanne Haller şi compozitorul Bernd Meinunger . În 2006 Francesco Napoli a colaborat cu agenţia muzicală „Musicland“ şi a efectuat un turneu în Polonia. Mai apoi a fost prezent şi-n România prin intermediul unui turneu organizat de Christian Rätscher, ocazie cu care a susţinut un concert şi la Club 30 din Timişoara. În 2010 Francesco Napoli a editat albumul „Esistere“ şi a cucerit din nou o serie de ţări din Europa.

Concertul lui Francesco Napoli de la sala „Capitol” va avea loc de la ora 20.00, iar preţul biletelor este cuprins între 40 şi 100 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.