Gata cu armonia: PMP Timiş ameninţă PSD cu plângeri penale. Care este...

Gata cu armonia: PMP Timiş ameninţă PSD cu plângeri penale. Care este motivul conflictului

0
DISTRIBUIȚI

PMP Timiş a lansat primul atac la adresa partenerilor de la conducerea Consiliului Judeţean Timiş. Conducerea filialei județene a emis un comunicat de presă prin care condamnă modul în care PSD înţelege să respecte PMP. Oamenii lui Băsescu se plâng că social-democraţii ar fi instalat ilegal un nou viceprimar la Săcălaz. Detalii despre acuzaţiile pe care PMP le aduce PSD puteţi citi mai jos.

„Pentru miercuri, 5 aprilie 2017, a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Săcălaz. Pe Ordinea de zi au apărut, pe ultima sută de metri, mai multe proiect de hotărâri, printre care cel de schimbare din funcție a viceprimarului Adina Dărăban (PMP) și cel pentru alegerea unui nou viceprimar.


Consilierii locali PMP, în număr de 4, au decis să părăsească ședința, fiind urmați de alți doi consilieri, aleși pe listele ALDE și UNPR. Cu toate că au votat efectiv 9 consilieri din 15, Procesul verbal al ședinței menționează, în fals, faptul că proiectul de revocare a viceprimarului ar fi fost votat de 10 aleși locali. Nici măcar adresa consilierului Flavius Ruisz (UNPR), care informează legislativul local că NU a votat pentru schimbarea viceprimarului Dărăban, n-a avut vreo valoare. Sub atenta coordonare a primarului Todașcă, nouă consilieri au stabilit că un al zecelea a votat, situație ce aduce încă un trist record pentru administrația locală. Prin desemnarea ilegală a unui nou viceprimar, în persoana dl. Brîndușa Silviu-Adrian, doi foști colegi de partid (în PD-L) se reîntâlnesc, de data aceasta de la PSD și PNL, în cea mai păguboasă combinație primar – viceprimar de care a avut vreodată parte Săcălazul. Pentru că viceprimarul nostru a refuzat să joace după cântecul primarului, preferând să asculte păsurile omului simplu, a doua forță politică locală a ajuns să îl deranjeze pe primarul în exercițiu. De aici și lupta crâncenă pentru a ne elimina, chiar și călcarea legii în picioare”, susţine preşedintele PMP Timiş, Radu Şumălan (foto).

Pemepiştii au avertizat că dacă prefectul judeţului Timiş nu va sancţiona ilegalităţile comise de PSD, vor depune plângeri penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.