Sezon RATAT pentru SCM Politehnica după un ”decisiv” pe muchie de cuțit...

Sezon RATAT pentru SCM Politehnica după un ”decisiv” pe muchie de cuțit la Turda. O nouă poveste cu NERVI pentru timișoreni

1
DISTRIBUIȚI

Jocul 3 dintre Potaissa Turda și SCM Politehnica Timișoara s-a încheiat urât pentru bănățeni. Alb-violeții au avut parte de o nouă poveste cu suspans. Ardelenii s-au impus pe final cu 24-23 (14-11) după ce elevii lui Pero Milosevic reveniseră spectaculos în startul părții secunde. La ultimul atac oficialii de joc l-au eliminat pe Fenici iar Poli a avut parte doar de o aruncare de la distanță în încercarea de a duce sfertul în prelungiri.

SCM Poli a revenit în ”înghesuita” sală a ardelenilor după eșecul categoric din primul meci (22-31). Deși era amenințat cu suspendarea după succesul la limită din meciul 2, scor 30-29, ”înroșitul” Pero Milosevic s-a ales doar cu o amendă de la FRH, dar a și fost mai atent la reacțiile sale de nemulțumire.

După un start strâns Potaissa Turda s-a detașat înainte de pauză. Mai întâi la trei, apoi la patru goluri (13-9) distanță după aproape zece minute de secetă alb-violetă. Una care a inclus și ratări de la 7 metri marca Lazarov și Marjanovic. Partea a doua a început oarecum surprinzător cu o lipsă de eficacitate crasă a gazdelor. Adam Savic, revenit între buturile lui Poli, a avut meritul său la revenirea lui SCM Poli, care a ajuns la +2 prin golul lui Lasica pentru 17-15 în minutul 42.


Când lucrurile păreau să ia o turnură pozitivă pentru bănățeni, ardelenii își regăsesc suflul și mai răstoarnă o dată tabela. Zacaciurin având un rol important în a-și readuce echipa la +3 cu ceva mai puțin de șase minute rămase din dispută. Dar nici elevii lui Pero Milosevic nu au fost gata de predare. În minutul 57 Fenici lovește din nou și egalează la 22-22 când mai erau doar trei minute de joc. Mai erau 59 de secunde când Adomnicăi își duce, la mustață, echipa pe plus (23-22). Apoi Lasica ”lovește” pentru o nouă egalare, obținută cu șapte oameni în teren. Același Adomnicăi a repetat figura când mai erau 14 secunde. La faza următoare jocul tensionat se oprește, Fenici văzând roșu pentru o împingere. Deși mai erau vreo șapte-opt secunde după calculele comentatorilor TV, oficialii le-au mai permis timișorenilor doar o aruncare, de la distanță, cu zid iar aruncarea merge peste poartă. Peisajul a fost completat cu intrarea polițiștilor pe teren pentru evitarea unor dispute care păreau pe punctul de a degenera.

S-au mai calificat în faza semifinalelor CSM București, Dinamo și Dobrogea Sud. Lui SCM Poli îi mai rămâne doar lupta pentru locurile 5-8. Jocuri degeaba pentru o echipă cu pretenții care a fost aproape să intre în grupele Cupei EHF în toamnă.

SCM Poli (marcatori): Lasica 8, Lazarov 5, Vaidasigan 4, Fenici 3, Milosevic 1, Marjanovic 1, Neamțu 1.

”Ne-au surprins cu accidentarea lui Georgică Cântec… Am jucat acest decisiv cu jumătate din echipa noastră. Îi felicit că nu au cedat și am ajuns pe final să câștigăm. Am terminat pe 2 și era păcat să nu avansăm… Cred că era nevoie de mai multă liniște, din partea băncilor tehnice, mai ales înainte de meci”, a declarat Horațiu Gal, tehnicianul Turdei, ”la cald” pentru TVR. De partea cealaltă, poliștii au fost prea nervoși pentru a acorda interviuri.

1 COMENTARIU

  1. Cand il aud si vad la TV pe „maimutoiul” de Mihoc CUM COMENTEAZA CONTRA TIMISOAREI in orice competitie, ma apuca scarba.Asta nu ar trebui sa respire aerul acestui oras.Sa merga in Aradul lui natal si sa traiasca acolo.Rusine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.