Incident mai puțin obișnuit: un bărbat a sunat la 112 după ce...

Incident mai puțin obișnuit: un bărbat a sunat la 112 după ce a rămas închis într-un… club. Vezi cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Întâmplare comică la Timișoara: un tânăr a fost închis într-un club din Piața Unirii și a fost salvat în această dimineață de pompieri.


Întreaga întâmplare a avut loc în Bunker.

Tânărul, care petrecuse aseară, s-a trezit în această dimineață pe o bancă din club, închis în interior, de unul singur. Speriat și fără să își aducă aminte cum a ajuns acolo, bărbatul a sunat imediat la 112. Pompierii și polițiștii sosiți la fața locului l-au scos din ineditul „arest”, după ce la fața locului a sosit proprietarul.

Aventură de-o noapte

Tânărul povestește că aseară a ieșit de la lucru și a venit în club unde s-a întâlnit cu niște prieteni. A băut până a adormit pe o bancă din club. La un moment dat, prietenii dar și ceilalți clienți din club au plecat, iar angajații au închis barul fără să își dea seama că pe tânăr l-au închis în interior.

Când acesta s-a trezit dimineață și-a dat seama că e închis în club. Speriat la sunat la 112 iar pompierii au sosit imediat la fața locului. Au vrut să spargă ușa pentru a-l scoate pe petrecăreț, însă la fața locului a venit proprietarul clubului care a deschis ușa, iar tânărul a putut ieși. Nimeni nu a fost amendat în urma incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.