Informatica Timișoara conduce Galațiul în semifinale după un prim duel cu răsturnări...

Informatica Timișoara conduce Galațiul în semifinale după un prim duel cu răsturnări SPECTACULOASE. Bănățenii s-au impus după executarea loviturilor de departajare

0
DISTRIBUIȚI
Informatica, învingătoare în primul duel din semifinale

Elevii pregătiți de Robert Lupu s-au impus azi cu emoții în meciul de pe teren propriu din semifinalele Ligii I la futsal. Informatica Timișoara și United Galați au mers cap la cap în timpul regulamentar (scor 3-3), cât și în prelungiri (5-5). Bănățenii au fost în cele din urmă mai ”exacți” la loviturile de deparatajare, în urma cărora s-au impus cu scorul general de 8-7. Disputa se mută acum pe terenul moldovenilor.

Duelul 1 dintre Informatica și United Galați a început abrupt. Thiago Alcantara a nimerit bara la prima fază. În ciuda posesiei gazdelor însă, Galațiul a deschis scorul prin Lașcu în minutul 7. Peste doar două minute de joc egalitatea a fost restabilită de Simic, marcator din pasa lui Lupu. 1-1 avea să fie și scorul pauzei. Bănățenii au fost prinși pe picior greșit și în partea a doua. United a marcat din nou contrat cursului. De această dată Crăciun a împins balonul în plasă când mai erau doar cinci minute și jumătate din disputa de la Timișoara. Și acum Informatica a avut o replică instantă. Alb-violeții au reușit să răstoarne tabela în câteva minute prin Savio și Simic.


Brazilianul a marcat profitând de o eroare, în timp ce sârbul și-a făcut frumos balonul pentru a-și duce echipa în premieră în avantaj. United Galați nu a cedat definitiv. Când totul părea încheiat Cireș reușește să facă 3-3 în momentele în care se numărau secundele rămase din meci.

Prelungiri ”furtunoase”

Se părea că Informatica nu mai are mult de suferit în acest prim joc cu Galațiul. Mai întâi Milos Simic și-a demonstrat din nou calitățile, de această dată golul a venit din călcâiul internaționalului sârb. Apoi Rakic a marcat un gol simplu, în poarta goală după o recuperare pe fondul folosirii unui om în plus pe teren de către United. Gălățenii alergau din nou după gol și acesta a venit în debutul părții a doua suplimentare. Moldoveanu a pus capul la o minge trimisă puternic și a redus diferența la un singur gol: 5-4! Apoi același jucător al oaspeților înscrie cu puțin noroc după ce mingea sare din bară în spatele portarului Koivumaki și apoi în poartă. Emoțiile au continuat: timișorenii au jucat pe final cu portar-jucător de câmp în persoana antrenorului Lupu iar în ultimele secunde Deco a nimerit bara.

Prima întâlnire s-a decis la lovituri de departajare. Prima serie de câte trei lovituri s-a încheiat la egalitate. După finala Cupei, decisă tot în acest mod cu Deva, de această dată portarul Molina a fost eroul bănățenilor. Intrat special pentru acest moment decisiv spaniolul a reușit să pareze execuția lui Burdujel după ce în prealabil Thiago Alcantara macase reușita de 8-7 la total.

Iată desfășurarea loviturilor: Felipe Oliveira (Informatica) 6-5, Cojoc (Galați) ratare, Deco (Info) ratare, Lașcu (Gal) 6-6, Savio (Info) 7-6, Moldoveanu (Gal) 7-7, Thiago (Info) 8-7, Burdujel (Gal) ratare.

Meciul 2 dintre United Galați și Informatica Timișoara se va disputa pe 7 mai pe terenul moldovenilor. Iar în caz că va fi nevoie de ”decisiv”, acesta va avea loc în aceeași locație o zi mai târziu.

Informatica: Koivumaki – Thiago, Savio, Deco, Felipe. Au mai intrat: Molina – R. Lupu, Rakic, Simic, Ilaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.