Ionuț Popa: ”Jucătorii aproape că nu mai puteau respira”. Reacția lui Dan...

Ionuț Popa: ”Jucătorii aproape că nu mai puteau respira”. Reacția lui Dan Alexa după încă un rezultat pozitiv cu Concordia în fața lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli a remizat din nou pe teren propriu cu Concordia Chiajna. A fost un 0-0 în play out de această dată, rezultat după care ”principalul” timișorenilor, Ionuț Popa, a acuzat încă o dată programul infernal al echipei sale – singura care mai luptă pe trei ”fronturi” în acest sezon.

Tehnicianul bănățenilor a recunoscut că egalul palid de azi e un scor bun pentru formația sa. ”Mă deranjează incredibil această programare. Jucătorii aproape că nu mai puteau respira. Îi țin până la 12 la refacere și mâine le dau liber. E inuman, am cerut răspunsuri și la domnul Burleanu… Nu am vrut să pierdem azi, am ținut cu dinții de scor, mă bucur că nu am luat gol. Dacă dădeam era extraordinar. S-a accidentat Bocșan, Străuț pe margine era ccidentat. Nu mai știam ce să fac efectiv. Poparadu s-a accidentat. Am schimbat, din stânga în dreapta. Punct meritat zic eu. Dacă aveam toți jucătorii puteam câștiga.


Au lipsit șase jucători. Croitoru cred că are ruptură. La Pandurii mergem așa să ne plimbăm, jucătorii nu pot sta în teren. Au fost și jucători care nu au jucat anul ăsta, Mailat, Novak. Mă bucur pentru Mailat că a făcut o partidă bună”, a spus Ionuț Popa.

”Știam că nu pot să duc jocul. Bărbuț, Fucek, dacă erau pe flancuri era altceva”, a adăugat antrenorul cu referire la lipsa acțiunilor ofensive periculoase. Încă o veste proastă pentru bănățeni e accidentarea lui Marius Croitoru. În timp Fucek, Șeroni, Bocșan, Bărbuț și Poparadu sunt și ei cel puțin incerți pentru jocul cu Tg. Jiu.

”Eu nu mi-am bătut joc de competiție, dar văd că alții își bat joc de această echipă”, a conchis Popa.

Dan Alexa: ”A fost o singură echipă pe teren”

Antrenorul bănățean al Concordiei, Dan Alexa, absent de pe bancă din cauza unei suspendări, era încântat de jocul elevilor săi. ”A fost o singură echipă azi pe teren. A fost un joc mai bun al Concordiei. Am fost organizați azi, puteam să și înscriem. Cu Pandurii am făcut cel mai prost meci. Am câștigat din determinarea de la începutul campionatului. Sunt nemulțumit de rezultat, puteam câștiga. E principala noastră contracandidată”, a declarat Dan Alexa.

”Chirurgul” a precizat că nu a fost surprins de starea fizică a gazdelor. ”Mă așteptam, pentru că le-au lipsit jucători importanți. Nu vreau să iau din meritele echipei, pentru că am jucat bine azi. E un punct care poate să ne dea speranțe. Dar avem un program foarte greu, era bine dacă am fi câștigat. Se poate întâmpla orice în acest play out, fiecare punct contează. Mă gândesc și eu că sunt obosiți, după ce obții acel rezultat în Cupă cu CFR… e un risc asumat. E inevitabil că echipa va fi obosită, joacă din trei în trei zile”, a concluzionat ”principalul” ilfovenilor.

Pentru ACS Poli urmează vineri jocul în deplasare cu Pandurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.